Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

10 tecken på att du dejtar en Fifty shades of Grey-douche

- 19/02/2015, 09:28 -
Tjena hej!

Tjena hej!

Planet Photos / Planet Photos

Har du också träffat på Christian Greys dubbelgångare?

De finns mitt ibland oss. Vissa av oss har säkert dejtat en. Vi snackar självklart om "Fifty shades of Grey"-douchen som opererar i rakt nedstigande led från Christian Grey.

1. Han stalkar dig
Det är inte normalt när det dyker upp någon tomte på ens arbetsplats eller utanför ens hus. Det kanske var romantiskt för tvåhundra år sedan att det satt någon galning utanför ens fönster och plingade på men nu när vi faktiskt har både mobiltelefoner och annan teknologi så finns det ingen anledning att bara ploppa upp hur som helst.

Bildkälla 

2. Han sätter dig på diet
Du får bara äta mat som har godkänts av honom. WTF? Vem tror han att han är? Kim Jong-un? Spring! 

Bildkälla 

3. Han pikar dig när du dricker
En härlig Cosmopolitan med din mamma eller en rolig tjejkväll är bara glömma. Du får inte dricka och du får i stort sett inte ha kul med någon annan än honom. 

Bildkälla 

4. Han gnäller om sin barndom
Det här är "Fifty shades"-svinets sätt att verka lite normal. Han "öppnar" upp sig och berättar något hemskt jobbigt som hände när han var liten. Problemet är bara att enda anledningen till att han berättar det här är att du ska känna medkänsla och tycka synd om honom och "förstå hans mörker" och hans Oliver Twist-barndom. Så att du kan göra precis som han vill. 

Bildkälla 

5. Han har "commitment issues"
Han kan inte sova med dig för det är såååå jobbigt och han kan inte kramas och han kan inte gosa och inte pussa för det är sååå synd om honom buuuhuuuu. 

Bildkälla 

6. Han ger dig dyra presenter efter typ två dagar ihop
Att få superlyxiga presenter efter ungefär fyra dagar ihop har inte mycket med kärlek att göra. Han vill få dig att känna honom "skyldig" något. Typ att svara på hans fem miljarder meddelanden.

Bildkälla 

7. Han vill att du ska skriva på ett kontrakt
Han tjatar sönder dig om ett kontrakt eftersom han vill hänga dig upp och ner i ett sexrum. Ingen stor grej, ingen biggie, läs inte det kursiva, kör ba kör. 

Bildkälla 

8. Han spelar piano på nätterna

Han vill verka mjuk och i kontakt med sina känslor. Men nej, det är inte Elton John du fått på kroken. Det är en galning som vill ge sken av att han har en artistisk sida.

Bildkälla 

9. Han ger dig fula tantkläder

Efter ungefär två veckor med "Fifty shades of Grey"-killen inser du plötsligt att du har en helt ny garderob. Dina gamla band t-shirts är bortkastade, trasiga jeansen har han säkert gömt på vinden och allt som är urringat åker i sopen. Istället ser du ut som du är på väg till Krigstribunalen i Haag eller någons begravning. Kul liv. 

Bildkälla 

10. Allt du gör är fel
Du får inte säga emot. Du får inte ägna dig åt tics såsom att bita dig i läppen. Du får helst inte ha någon egen vilja alls. Jättetråkigt. 

Bildkälla 

Känner du igen typen?