Torsdag 20 Jan
Stockholm

Samir Badran svarar på Graafs diss: "Hon blev sur då jag inte visste vem hon var"

Samir svarar på Graafs diss.
1 av 5
Samir svarar på Graafs diss. Foto: Stella Pictures
Systrarna Graaf besökte finest Awards
2 av 5
Systrarna Graaf besökte finest Awards. Foto: Stella Pictures
Där träffade de på Samir Badran och Viktor Frisk.
3 av 5
Där träffade de på Samir Badran och Viktor Frisk. Foto: Stella Pictures
Magdalena skrev att Viktor var trevlig men att Samir har hybris. Samir, som ofta blivit hyllad över att vara så trevlig mot sina fans, svarar nu på kritiken.
4 av 5
Magdalena skrev att Viktor var trevlig men att Samir har hybris. Samir, som ofta blivit hyllad över att vara så trevlig mot sina fans, svarar nu på kritiken. Foto:
Samir och Viktor.
5 av 5
Samir och Viktor. Foto:

Magdalena Graaf påstod i ett blogginlägg att Samir vad "dryg och otrevlig". Nu svarar Badran på kritiken.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under mitten av förra veckan som bloggeventet Finest Awards gick av stapeln. Artister och bloggare samlades på Café Opera för en kväll fylld av uppträdanden och prisutdelning.

Men innan kvällen helt drog igång startade man upp med lite mingel. Då stötte bland andra Samir Badran och Magdalena Graaf in i varandra. Ett möte som Magdalena inte direkt var imponerad av.

"Samir var dryg och otrevlig"

På sin blogg skriver Magdalena att hon ansåg att Badran var dryg och otrevlig och att hon helst av allt skulle vilja "skaka om honom".

– Tjejerna tog en groupie med Viktor och Samir. Viktor var verkligen GULLIG! Det kunde man däremot inte säga om Samir. Han var rätt dryg och otrevlig. Jag skulle vilja lyfta honom i nackskinnet och skaka om lite. Bara för att man är kändis från TV så behöver man inte få hybris, skriver hon och fortsätter:

– Man kommer mycket längre med vänlighet, ödmjukhet och värme. Ett bra tips från en tant som varit med länge. Det är bara MIN analys och mitt intryck. Jag kan ha fel…

Men nu väljer Badran att svara på kritiken.

"Hon blev helt enkelt sur då jag inte visste vem hon var"

– Okej, alltså så här är det: att Magdalena Graaf rankar mig efter bara tio sekunder då vi endast hinner ta en bild tillsammans och därefter dra en slutsats om mig och tro att jag har hybris och är kaxig då jag knappt hunnit säga hej till henne tycker jag är konstigt, säger Samir till Nyheter24. Han fortsätter:

– Jag vet inte hur andra människor som träffar henne hanterar situationen men jag hade ingen aning om vem hon var och gjorde precis som jag brukar och var trevlig mot henne som om hon var vilken annan vanlig människa som helst – vilket uppenbarligen störde henne. Hon blev helt enkelt sur då jag inte visste vem hon var. Så Magdalena: Jag visste inte vem du var – förlåt!

"Jag blev stressad av att alla var finklädda utom jag"

Samir berättar att ett annat stressmoment som störde honom var valet av klädsel.

– Jag hade PRECIS kommit till festen när hon och hennes vänner kom fram och ville ta en bild. Jag var glad över det men blev ganska stressad då jag såg att alla var väldigt finklädda på festen och jag kom dit i en hoodie och jacka liksom. Så det var inget mot henne om hon nu uppfattade mig som kaxig. Det enda jag tycker är tråkigt är att hon drar en slutsats om att det handlar om mitt "kändisskap", att jag skulle vara kaxig mot henne för att jag har hybris? Hon skrev i slutet av sitt blogginlägg att hon kan ha fel, och ja, du hade fel Magdalena Graaf. Jag menade INTE att vara otrevlig mot dig, sorry!

Vem tror du har rätt?
Tack för din röst!
Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela