Samir svarar på Graafs diss.
1 av 5
Samir svarar på Graafs diss. - Foto: Stella Pictures
Systrarna Graaf besökte finest Awards
2 av 5
Systrarna Graaf besökte finest Awards - Foto: Stella Pictures
Där träffade de på Samir Badran och Viktor Frisk.
3 av 5
Där träffade de på Samir Badran och Viktor Frisk. - Foto: Stella Pictures
Magdalena skrev att Viktor var trevlig men att Samir har hybris. Samir, som ofta blivit hyllad över att vara så trevlig mot sina fans, svarar nu på kritiken.
4 av 5
Magdalena skrev att Viktor var trevlig men att Samir har hybris. Samir, som ofta blivit hyllad över att vara så trevlig mot sina fans, svarar nu på kritiken.
Samir och Viktor.
5 av 5
Samir och Viktor.

Samir Badran svarar på Graafs diss: "Hon blev sur då jag inte visste vem hon var"

Magdalena Graaf påstod i ett blogginlägg att Samir vad "dryg och otrevlig". Nu svarar Badran på kritiken.


Det var under mitten av förra veckan som bloggeventet Finest Awards gick av stapeln. Artister och bloggare samlades på Café Opera för en kväll fylld av uppträdanden och prisutdelning.

Men innan kvällen helt drog igång startade man upp med lite mingel. Då stötte bland andra Samir Badran och Magdalena Graaf in i varandra. Ett möte som Magdalena inte direkt var imponerad av.

"Samir var dryg och otrevlig"

På sin blogg skriver Magdalena att hon ansåg att Badran var dryg och otrevlig och att hon helst av allt skulle vilja "skaka om honom".

– Tjejerna tog en groupie med Viktor och Samir. Viktor var verkligen GULLIG! Det kunde man däremot inte säga om Samir. Han var rätt dryg och otrevlig. Jag skulle vilja lyfta honom i nackskinnet och skaka om lite. Bara för att man är kändis från TV så behöver man inte få hybris, skriver hon och fortsätter:

– Man kommer mycket längre med vänlighet, ödmjukhet och värme. Ett bra tips från en tant som varit med länge. Det är bara MIN analys och mitt intryck. Jag kan ha fel…

Men nu väljer Badran att svara på kritiken.

"Hon blev helt enkelt sur då jag inte visste vem hon var"

– Okej, alltså så här är det: att Magdalena Graaf rankar mig efter bara tio sekunder då vi endast hinner ta en bild tillsammans och därefter dra en slutsats om mig och tro att jag har hybris och är kaxig då jag knappt hunnit säga hej till henne tycker jag är konstigt, säger Samir till Nyheter24. Han fortsätter:

– Jag vet inte hur andra människor som träffar henne hanterar situationen men jag hade ingen aning om vem hon var och gjorde precis som jag brukar och var trevlig mot henne som om hon var vilken annan vanlig människa som helst – vilket uppenbarligen störde henne. Hon blev helt enkelt sur då jag inte visste vem hon var. Så Magdalena: Jag visste inte vem du var – förlåt!

"Jag blev stressad av att alla var finklädda utom jag"

Samir berättar att ett annat stressmoment som störde honom var valet av klädsel.

– Jag hade PRECIS kommit till festen när hon och hennes vänner kom fram och ville ta en bild. Jag var glad över det men blev ganska stressad då jag såg att alla var väldigt finklädda på festen och jag kom dit i en hoodie och jacka liksom. Så det var inget mot henne om hon nu uppfattade mig som kaxig. Det enda jag tycker är tråkigt är att hon drar en slutsats om att det handlar om mitt "kändisskap", att jag skulle vara kaxig mot henne för att jag har hybris? Hon skrev i slutet av sitt blogginlägg att hon kan ha fel, och ja, du hade fel Magdalena Graaf. Jag menade INTE att vara otrevlig mot dig, sorry!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem tror du har rätt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".