Schulman om Caitlyn Jenner: "En Tönt"

- 02/06/2015, 09:29
Alexander Schulman har skitit i det blå skåpet.
1 av 2

Alexander Schulman har skitit i det blå skåpet.

Stella Pictures

2 av 2

Alexander Schulman ligger minst sagt i blåsväder.

Caitlyn Jenner, tidigare känd som Bruce Jenner, avslöjar nu sitt nya namn efter könskorrigeringen och gör sin debut på omslaget av Vanity Fairs juli-upplaga.

– Kalla mig Caitlyn. Så snart Vanity Fair omslaget kommer ut är jag fri, säger Caitlyn Jenner i en bakom-kulisserna-video som släppts inför omslaget.

Caitlyn hyllas nu över hela världen. Bilden på omslaget sprids som en löpeld på sociala medier och en stor skara i kändiseliten har lagt upp bilden på Instagram för att visa sitt stöd.

"En Tönt"

Någon som skippar en sedvanlig hyllning och i stället gått mot strömmen är svenska medieprofilen Alexander Schulman. Profilen lade under gårdagen upp bilden på Caitlyn på Instagram men i stället för hyllande ord skrev han "tönt" under bilden.


Det kom kanske inte som en skräll att Schulmans kommentarsfält exploderade av arga kommentarer. Bland annat från många som skrev att de nu ska avfölja honom.

Det spekuleras nu i om Alexanders utspel är ett socialt experiment eller en PR-kupp. Men det återstår att se.

Nyheter24 har sökt Alexander Schulman för en kommentar.

Rev internet

Caitlyn Jenner passade även på att skaffa Twitter. Något som närmast rev internet. Hon nådde en miljon följare snabbare än bland annat Barack Obama.