Alexander Schulman har skitit i det blå skåpet.
1 av 2
Alexander Schulman har skitit i det blå skåpet. - Foto: Stella Pictures
2 av 2

Schulman om Caitlyn Jenner: "En Tönt"

Alexander Schulman ligger minst sagt i blåsväder.


Caitlyn Jenner, tidigare känd som Bruce Jenner, avslöjar nu sitt nya namn efter könskorrigeringen och gör sin debut på omslaget av Vanity Fairs juli-upplaga.

– Kalla mig Caitlyn. Så snart Vanity Fair omslaget kommer ut är jag fri, säger Caitlyn Jenner i en bakom-kulisserna-video som släppts inför omslaget.

Caitlyn hyllas nu över hela världen. Bilden på omslaget sprids som en löpeld på sociala medier och en stor skara i kändiseliten har lagt upp bilden på Instagram för att visa sitt stöd.

"En Tönt"

Någon som skippar en sedvanlig hyllning och i stället gått mot strömmen är svenska medieprofilen Alexander Schulman. Profilen lade under gårdagen upp bilden på Caitlyn på Instagram men i stället för hyllande ord skrev han "tönt" under bilden.


Det kom kanske inte som en skräll att Schulmans kommentarsfält exploderade av arga kommentarer. Bland annat från många som skrev att de nu ska avfölja honom.

Det spekuleras nu i om Alexanders utspel är ett socialt experiment eller en PR-kupp. Men det återstår att se.

Nyheter24 har sökt Alexander Schulman för en kommentar.

Rev internet

Caitlyn Jenner passade även på att skaffa Twitter. Något som närmast rev internet. Hon nådde en miljon följare snabbare än bland annat Barack Obama.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...