Efter prinsesshånet – Schulman till rasande attack mot Hammar

- 16/06/2015, 09:55 -
Nu är det bråk.
1 av 4

Nu är det bråk.

Stella Pictures

Calle Schuman var inbjuden till bröllopet.
2 av 4

Calle Schuman var inbjuden till bröllopet.

Stella Pictures / Stella Pictures

Filip Hammar twittrade argt om Sofia.
3 av 4

Filip Hammar twittrade argt om Sofia.

Stella Pictures

Det fick Calle att se rött.
4 av 4

Det fick Calle att se rött.

Stella Pictures

Calle Schulman slänger en rejäl känga åt Filip Hammar.

Det var få som lyckades undgå det stora prinsbröllopet under helgen. Prins Carl Philip gifte sig med Prinsessan Sofia Hellqvist.

Sofia Hellqvist har tidigare blivit kritiserad för sina tidigare utvik och deltagande i Paradise Hotel, men även hyllad över sitt engagemang i Project Playground. Organisationens syfte är att hjälpa barn omkring i Sydafrika till att få en meningsfull fritid utanför skolan.

Lördagen 13 juni då prinsparet vigdes möttes de av kärlek och jubel ute på gatorna – men inte riktigt alla var lika stöttande.

"Hoppas allt går åt helvete"

Efter bröllopet twittrade Filip Hammar ut texten:

– Fan vad man hoppas att allt går åt helvete för prinsessan Sofias vidriga överklass-charity.

Det Hammar syftade på var då Sofias arbete med Project Playground. Efter tweeten gick flertalet journalister och andra twittrare in och försvarade Sofia och ansåg att Filip betett sig "respektlöst". Och nu har ännu en medieprofil gått in med näbbar och klor för att försvara Sofia.

"De är bättre människor än du ditt jävla vrak"

Under tisdagsmorgonen instagrammade Calle Schulman en bild på Filip Hammars tweet och skrev ut en mycket lång text där han beskriver sin förakt gentemot Hammar.

– Jag har förstått att du mår dåligt och att du gråter ofta. Du berättar ofta om det i dina program. Och jag tyckte nog synd om dig. Först tänkte jag att det var därför du skrev så dumt. På grund av din egen olycka. Men när du önskar olycka åt projektet jag älskar så mycket så tappar jag varenda uns av respekt för dig, skriver han och fortsätter:

– Det här var inte kritik mot monarkin. De här var kritik mot de – jag tänkte säga svagaste. Men de stämmer ju inte – för de är alla jävligt mycket bättre och starkare än du – ditt jävla vrak.

Nyheter24 söker Calle Schulman för en kommentar.