Så blir David Hellenius nya komedishow

- 23/06/2015, 10:59 -
David Hellenius.
1 av 2

David Hellenius.

Stella Pictures

Nu får han sin egen humorshow.
2 av 2

Nu får han sin egen humorshow.

Stella Pictures / Stella Pictures

David Hellenius kommer att spela den typiska "40-årskriskillen".

Sveriges roligaste man – David Hellenius gjorde succé med sitt program "Hellenius hörna" dit han bjudit in landets kändiselit som fått berätta om sina karriärer, liv och erfarenheter.

Nu har Hellenius fått ytterligare en dröm som går i uppfyllelse – nämligen en egen humorshow på TV4, skriver Expressen.

"Allt handlar om dålig självkänsla"

Humorserien kommer att heta "Älskade Östermalm" och spelas in under hösten. Hjärnorna bakom serien är Hellenius själv och regissören Staffan Lindberg. Enligt David kommer han att spela "en typisk "40-årskriskille"

– En ganska skön kille, men samhället och allt runtomkring sabbar för honom med förhållande, jobb och så där. Han vägrar bli äldre, köper t-shirts med tryck för flera tusen, dejtar fel sorts tjejer. Den typiska 40-årskriskillen som verkar finnas över hela landet. Allt handlar om dålig självkänsla, säger Hellenius till Expressen.

Har inspirerats av sig själv

David erkänner även att han, trots att han har familj, fru och fast jobb, att han till viss del inspirerats av sig själv.

– Det handlar om träningen, att bli påverkad om vad man ska äta. Jag har absolut känt av den, sen tror jag att det är tuffare om man är singel med alla de här nya sätten att dejta som verkar vara så stressande, säger han.

Kommer du att se Älskade Östermalm?