Torsdag 6 Maj
Stockholm

Sveriges roligaste kille fortsätter att göra succé på internet

Jonas Fagerström.
1 av 3
Jonas Fagerström. Foto:
2 av 3
3 av 3

Nyheter24 har intervjuat Jonas samt samlat några av hans roligaste videos.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jonas Fagerström föddes 1991 i Stockholm där han bodde i sju år tillsammans med familjen innan han flyttade till Smögen där han bott fram tills i dag. Jonas började för ett tag sedan att spela in sketcher där han driver med "stekare" och det så kallade "jetset-livet". I en tidigare intervju med Nyheter24 berättar han att han valt dessa typ av skämt då han helt enkelt var väldigt bra på att imitera stekare.

– Jag och en kompis från Stockholm, Martin Edren, har alltid imiterat stekare. Jag har många olika karaktärer som man kan sätta sig in i men stekaren har alltid varit en favorit. Eftersom man imiterat just stekaren så länge så är det väl därför man blivit duktig på just den karaktären, sa han då.

Fortsätter att göra succé

I dag har Jonas närmare 40 000 följare på Instagram, följs av över 18 000 användare på Facebook och hans videos fortsätts att sprida på internet.

Hur är det med detta egentligen, föds man rolig eller kan man lära sig att bli det?

– Min pappa har alltid varit den som skojat till det hela tiden och de flesta som träffat både mig och min pappa säger att jag är en yngre kopia av honom, så jag antar att jag har tagit efter en del av pappa.

Men vad får du allt ifrån?

– Vart jag får allt ifrån... Jag vet inte om jag ska vara ärlig! Det kan vara ifrån vad som helst. Att man hittar pengar i ett par gamla byxor eller säger "tack detsamma" till servitrisen på restaurangen när hen säger "smaklig måltid", och därifrån få idén till en video.

Vad ska du göra i sommar?

– Min sommar kommer att spenderas på Sveriges bästa ö, Smögen. Vore ju dumt att åka ifrån en sommar på västkusten när man ändå bor här! Jag tycker att alla borde komma hit mellan vecka 29 och 31, då utlovas ett hejdlöst kalas!

Vad skrattar du själv åt?

– Hmm, just nu gillar jag att kolla på standup. David Batra och Johan Glans är favoriterna i Sverige och Dane Cook är utan tvekan favoriten i USA. Om man vill ha sig ett gott skratt kan jag rekommendera att kolla in "Dane Cook - vicious circle", det är brutalt kul!

Du får mycket kommentarer från tjejer som verkar minst sagt "intresserade". Är du singel och hur ser din drömtjej ut?

– Haha jag är singel och min drömtjej har mörka ögon, mörkt hår och kurvor. Jag tycker dock att insidan speglar sig på utsidan. En tjej som man vanligtvis inte skulle titta efter kan bli världens finaste om hon har en fin insida!

Vilken är din favoritfrukt?

– Favoritfrukt måste vara en perfekt mogen mango eller passionsfrukt.

Se några av Jonas bästa sketcher här:

Före lön VS efter lön:

När man hittar pengar i fickan:

När man läser hatkommentarer från sina haters:

När man stämplar ut från jobbet och tar semester:

När man är på date:

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela