"Zara, välj mig, välj mig!!"
1 av 3
"Zara, välj mig, välj mig!!"
De träffades när de var 13 år.
2 av 3
De träffades när de var 13 år.
Det berättar hon i "Den fantastiska resan".
3 av 3
Det berättar hon i "Den fantastiska resan".

"Jag har seriöst en crush på alla"

Då var det bara att ta en kölapp då.


Zara Larsson träffade pojkvännen Ludwig Kronstrand första gången när hon var 13 år. När hon sedan fyllt 14 blev de ett par och har hållit ihop sedan dess.

Men i Zaras senaste podcast-avsnitt berättar hon nu att det tagit slut med pojkvännen och att hon nu planerar att njuta av singellivet fullt ut.

– En härlig grej med att göra slut är att man får träffa andra. Jag är inte kär i någon och jag har inte träffat någon annan, men jag har ju seriöst en crush på alla, säger hon och fortsätter:

– Det låter så hemskt när man säger det högt. Jag har ju varit i ett förhållande sen jag var 14 år, och nu så är jag inte det?

"Det är läskigt"

Zara berättar att det är med blandade känslor som hon kliver ut från sitt förhållande.

– Jag har ju alltid trott att vi ska ha en framtid tillsammans och jag tror att vi fortfarande kan ha det. Men, från att vara ah men jo kanske till – nej nu är det slut. Det är ju läskigt.

Zara berättar även vad hennes planer är nu när hon är singel. Men det får du lyssna på här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du en crush på någon?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.