Lördag 31 Jul
Stockholm

Samir Badran: "Därför vill jag be Prins Carl Philip om ursäkt"

Badran ber om ursäkt.
1 av 3
Badran ber om ursäkt. Foto:
Samir tilläts inte att komma in på eventet.
2 av 3
Samir tilläts inte att komma in på eventet. Foto:
Sanningen var den att Prinsen inte ens visste att Samir var där.
3 av 3
Sanningen var den att Prinsen inte ens visste att Samir var där. Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Samir Badran har gått ut med en offentlig ursäkt till Prins Carl Philip.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för cirka ett år sedan som Samir Badran befann sig i Göteborg på jobbresa. Han fick då reda på att Prins Carl Philip befann sig tillsammans med Prinsessan Sofia i samma stad då paret skulle besöka ett event.

Samir tog med sig sitt sällskap och dök upp på eventet. Men väl där visade det sig att han och sällskapet inte fick komma in då vakterna nekade dem i dörren.

– Vakterna var riktigt otrevliga vad jag minns och jag skämdes och fick gå därifrån. Jag ville då bara ta en bild med prinsen eftersom jag tycker han är cool – ja jag har läst mycket om honom och han verkar va skön, skriver Samir på sin Expressen-blogg.

Samir skrev ut om händelsen på bloggen då han lovat sina följare att alltid berätta vad som händer i hans liv och personerna han träffar. Vilket han nu anser var lite hårt.

– Det var inte speciellt schyst men jag blev upprörd och skämdes så jag skrev ut det – vilket blev en ganska stor mediagrej. Men för ett par dagars eddan åkte jag båt med en av prinsens vänner och hon berättade att han inte ens vetat om att jag var där, skriver Samir och fortsätter:

– Jag vill be om ursäkt eftersom jag vet hur mycket media och folk förstör och överdriver allt, jag vet vilket helvete det är. Förlåt.

Bättre sent än aldrig.

Hade du velat ha en osynlighetsmantel så du kom in överallt?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela