Här får Johnny en penis rakad på sitt huvud.
1 av 6
Här får Johnny en penis rakad på sitt huvud.
2 av 6
"Vill man vara fin får man lida pin".
3 av 6
"Vill man vara fin får man lida pin".
"Noggrann ska man vara".
4 av 6
"Noggrann ska man vara".
Resultatet.
5 av 6
Resultatet.
Jonathan tar skrattpaus.
6 av 6
Jonathan tar skrattpaus.

Paradise-Johnny ville bli festfin – fick en penis på sitt huvud

Deltagarnen utsattes för prank under kvällens avsnitt av Paradise Hotel.


Tittarna bjöds på ett händelserikt avsnitt i kvällens Paradise Hotel. Nya deltagare, gråtfest, eliminering men framförallt – frisörbesök.

Deltagaren Johnny Edlind, 21, klagade på att hans frisyr såg ut som en fotboll. Detta gav deltagaren Jonathan Hermansson, 24, sluga idéer.

Uppgav sig för att ha varit frisör

Jonathan uppgav sig för att ha varit frisör och erbjöd sig att klippa Johnny. Sagt och gjort så fick sig Johnny en klippning – men den blev inte direkt som han föreställt sig. Jonathan valde nämligen att klippa till en penis på den ovetande Johnnys huvud.

– Jag är en sån person som gillar att driva med folk - så länge ingen tar illa vid sig. Då Johnny berättade att han ville snagga sig så berättade jag att jag både hade maskin med mig och även kunde klippa, säger Jonathan och fortsätter:

– Han bad först om en vanlig snaggning på tre millimeter runt om så jag visste ju att jag kunde bolla lite med han utan att få han arg. Och jag såg direkt då jag kollade på Johnnys frisyr att den, den kan jag klippa riktigt roligt. Hans hårfäste var liksom perfekt för att forma luggen till ett ollon, haha.

Men köpte han att du varit frisör?

– Ja! Jag sa att jag arbetat som frisör och att pappa äger en frisörsalong. Johnny sken upp som en sol direkt och man såg på hans ansiktsuttryck att han innerst inne inte velat ha en vanlig snaggning utan en lite mer avancerad frisyr. Han fråga om jag kunde fixa de och jag svarade ju självklart ja.

För de som inte har sett – hur slutade detta?

– Jag klippte honom i cirka en timma och låtsades som att jag gjorde frisyren han bad om samtidigt som det klassiska "frisörtugget" var igång. Han var glad och tacksam under hela klippningen för att jag var så noggrann och för att det tog sån tid. Han nämnde även att han aldrig varit hos en så noggrann frisör tidigare.

– Tyvärr var han inte lika glad då han såg resultatet

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.