Nu medverkar Paow i "Bonde Söker Fru"

Bloggerskan blev sugen på lantliv.


Det var många hjärtan som sattes i brand när hästbonden Pontus Hugosson, 25, dök upp i rutan i mitten av april i år. Pontus var med i en introvideo till tittarsuccén "Bonde söker fru" där han förklarade att han nu är redo att hitta kärleken.

Och någon som nappade på det, var ingen mindre än bloggerskan och PH-deltagaren Paulina Paow Danielsson. "Han var jävligt snygg"

Paow berättade att hon direkt fann Pontus attraktiv och därför valde att höra av sig.

– Alla delade en video på en av bönderna på Facebook i våras. Han var jävligt snygg. Så jag skickade in en bild på mig själv och skrev mitt nummer. Jag tänkte att ”de kommer ju aldrig att ringa”, säger hon till Expressen.

TV4 ringde och bad Paulina att skriva ett personligt brev till hästbonden. Men på grund av USA-vistelse valde Paow att inte skriva något personligt brev till produktionen. Paulina kommer därför bara att vara med i första avsnittet.

– De ringde och tjatade, men jag satte mig aldrig ner och skrev något brev. Jag ångrar det lite, det hade varit kul att vara med, säger hon till Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat se Paow i Bonde Söker Fru?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

1 timme sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.