Måndag 26 Sep
Stockholm

Spoilervarning! Jon Snows öde kan slutligen ha avslöjats

Till mångas besvikelse dog Jon Snow i senste säsongsfinalen av Game of Thrones.
1 av 3
Till mångas besvikelse dog Jon Snow i senste säsongsfinalen av Game of Thrones. Foto: Ap/TT
Kit Harington.
2 av 3
Kit Harington. Foto: Ap/TT
Fansen hoppas nu på att återse Jon Snow.
3 av 3
Fansen hoppas nu på att återse Jon Snow. Foto: Ap/TT

Skådespelaren kan ha försagt sig.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelaren Kit Harington, som spelar Jon Snow i "Game of Thrones", kan ha råkat avslöja sin karaktärs öde i en intervju. Jon Snow dog i säsongsfinalen av seriens femte säsong, något som gjorde fansen mycket besvikna.

Efter en intervju i den belgiska tidningen Humo spekulerar fansen i om de kan ha fått svar på gåtan om karaktärens framtid, skriver Aftonbladet.

– Serien är som ett tveeggat svärd för mig. Jag är skyldig den mycket, men samtidigt har den sugit ur alla energi ur mig. Men jag försöker att inte tänka på det så mycket. Det viktiga är att jag nu vet precis när mitt kontrakt går ut, säger Kit Harington i intervjun.

Då frågade journalisten hur många säsonger det kan röra sig om.

– Snyggt försök. Jag får inte prata om det. Låt oss nöja oss med att "Game of Thrones" kommer vara en del av mitt liv ett tag. Jag kommer antagligen vara i trettioårsåldern när det är över, säger Kit Harington.

Det är just åldersbestämningen som fått fart på spekulationerna, då skådespelaren fyller 29 år i december samtidigt som två nya säsonger av "Game of Thrones" är planerade. Fansen hoppas nu på att återse stjärnan i rollen som Jon Snow, trots att han tidigare förnekat detta, enligt Aftonbladet.


Bildkälla

Kommer Jon Snow att återvända?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.