Stockholm

Paradise-Jonathan: "Vår vänskap betyder mer än 250 000 kronor"

1 av 2
2 av 2

Det var mycket som hände under kvällens känslomässiga avsnitt.


Läs mer

Det var under kvällens avsnitt som Josefine Caarle Fredriksson bestämde sig för att skicka ut Jonathan Hermansson och William Ganslandt. Deltagaren Josefine valde att bilda par med var Johnny Edlind som dessvärre fick skiljas ifrån sin nära vän Jonathan.

Jonathan berätta. Hur kändes det att behöva åka hem?

– Blandade känslor men jag var mest glad. Trodde både jag och Johnny skulle åka. Gläds mer då andra folk lyckas än om jag jag själv gör det. Hur dumt de än låter. Älskade Johnny så var glad för hans skull liksom. Jag kände mig ändå som en vinnare. Vår vänskap är så mycket bättre än 250.000 kronor.

Vad saknar du från Paradise?

– Hmm.. Finns så sjukt många minnen. Allt roligt man gjort, alla skratt. Alla tårar man fällt. Haft så sjukt jävla skoj men samtidigt mått skit vissa stunder.

Vad har du fått för bemötande utanför huset?

– Mycket folk som gett mig positiva kommentarer, att dem tycker jag är rolig att se på. Det får man ju ta åt sig. Alltid kul att få andra att skratta. Även om jag själv sitter skrikandes och drar mig själv i håret vissa gånger.

"Det är ett lotteri"

Johnny Edlind såg det hela som ett lotteri och att i princip vem som helst skulle kunna ha åkt.

– Det var ett enda stort lotteri. Man känner sig såklart tacksam mot den som väljer att ha kvar en. Man vill ju stanna så länge som möjligt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.