1 av 3
- Foto: TV3
Frida var en av de som åkte ut tidigt.
2 av 3
Frida var en av de som åkte ut tidigt. - Foto: TV3
Frida Westman.
3 av 3
Frida Westman. - Foto: TV3

PH-deltagaren fick föras akut till sjukhus

Smärtorna i ryggen undgick tittarna under parceremonin i Paradise Hotel. Men de ledde senare till att Frida Westman fick föras till sjukhus. Nu berättar hon om den hemska upplevelsen.


Det var under inspelningarna av Paradise Hotel som deltagaren Frida Westman fick föras till sjukhus. På parceremonin där hon fick lämna hotellet hade hon kraftiga smärtor, något tittarna inte fick se.

Då hade hon vaknat med ryggont, vilket förvärrades under dagen, och morgonen därpå det blev det ännu värre.

– Jag vaknade av att jag hade så sjukt ont. Det gjorde ont så jag grinade. Jag kunde inte ens röra mig, jag bara låg i sängen. Jag har aldrig känt så, det kändes som att någon tyckte på mina organ. Det var jättehemskt, säger hon till Expressen.


Bildkälla: TV3

Frida Westman fick hjälp av en person från produktionen och kördes till sjukhus för undersökning.

– De la mig på en säng och tryckte in nålar i mitt armveck för att ge mig dropp. Sedan fick jag spruta efter spruta. En läkare tryckte min på magen och på ryggen, säger hon till Expressen.

Det visade sig att deltagaren drabbats av njurinflammation och njursten.

– Jag fick panik och tänkte att ”Gud, måste jag operera bort njurarna nu?”. Men jag fick medicin och smärtstillande. Det hjälpte, säger hon.

Frida lämnade sjukhuset och blev snabbt bättre. Hon är tacksam för hjälpen hon fick och passar i Expressens inlägg på att tacka produktionen för att de tog väl hand om henne.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!