Lördag 24 Jul
Stockholm

Nya trenden: injicera blod i sitt kön

Kim Kardashian har tidigare provat på tekniken – men för sitt ansikte.
Kim Kardashian har tidigare provat på tekniken – men för sitt ansikte. Foto: Instagram

Robert, 38, förlorade två centimeter av sin snopp i en olycka. Nu har han hittat räddningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Minskad sexlust, erektionsproblem och svårigheter att få orgasm – allt det kan nu fixas med en enkel injektion. Av ens egna blod.

Ingreppet kallas för O-shots för kvinnor och P-shots för män, och det är inte direkt billigt. För 15 000 kronor får du en injektion, skriver The Sun.

Proteiner och stamceller från det egna blodet injiceras i penisen eller i klitorisen. Ingreppet tar ungefär en halvtimme.

Att injicera sitt eget blod för att boosta till exempel åldrad hy är inget nytt. År 2013 såg vi till exempel Kim Kardashian göra en så kallad "vampire facial" där hennes egna blod injicerades i hennes ansikte.

Civilingenjören Robert Schiewy, 38, var med om en olycka när han var med i armén för 14 år sedan. Två centimeter av hans penis sågades av i en fruktansvärd explosion.

Robert bestämde sig för att göra ingreppet – för att få tillbaka sina två förlorade centimeter.

– Jag blev förvånad när jag såg att jag hade en full erektion efter bara 30 minuter. Jag förväntade mig inte resultat så snabbt. Det har verkligen förbättrat mitt sexliv, säger han till The Sun.

Beth Jones, 32, gjorde sin första behandling med O-shots för en månad sedan. Efter att ha fött barn så fick hon svårare att hålla tätt och sexlivet påverkades.

– Många kvinnor pratar inte om vad som händer efter att de fött barn, och jag tror att det här kan hjälpa många. Jag rekommenderar det här om du vill ha bättre orgasmer eller mer känsla. Eller om du har inkontinensproblem, säger Beth till The Sun.

Skulle du våga göra ingreppet?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela