Nya trenden: injicera blod i sitt kön

Robert, 38, förlorade två centimeter av sin snopp i en olycka. Nu har han hittat räddningen.


Minskad sexlust, erektionsproblem och svårigheter att få orgasm – allt det kan nu fixas med en enkel injektion. Av ens egna blod.

Ingreppet kallas för O-shots för kvinnor och P-shots för män, och det är inte direkt billigt. För 15 000 kronor får du en injektion, skriver The Sun.

Proteiner och stamceller från det egna blodet injiceras i penisen eller i klitorisen. Ingreppet tar ungefär en halvtimme.

Att injicera sitt eget blod för att boosta till exempel åldrad hy är inget nytt. År 2013 såg vi till exempel Kim Kardashian göra en så kallad "vampire facial" där hennes egna blod injicerades i hennes ansikte.

Civilingenjören Robert Schiewy, 38, var med om en olycka när han var med i armén för 14 år sedan. Två centimeter av hans penis sågades av i en fruktansvärd explosion.

Robert bestämde sig för att göra ingreppet – för att få tillbaka sina två förlorade centimeter.

– Jag blev förvånad när jag såg att jag hade en full erektion efter bara 30 minuter. Jag förväntade mig inte resultat så snabbt. Det har verkligen förbättrat mitt sexliv, säger han till The Sun.

Beth Jones, 32, gjorde sin första behandling med O-shots för en månad sedan. Efter att ha fött barn så fick hon svårare att hålla tätt och sexlivet påverkades.

– Många kvinnor pratar inte om vad som händer efter att de fött barn, och jag tror att det här kan hjälpa många. Jag rekommenderar det här om du vill ha bättre orgasmer eller mer känsla. Eller om du har inkontinensproblem, säger Beth till The Sun.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du våga göra ingreppet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.