1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Efter tårarna i Paradise Hotel: "Jag är för i helvete en människa med känslor"

Emelie "Diddi" Didriksson berättar om känslorna efter det turbulenta avsnittet.


Det var under gårdagens avsnitt som tårarna flödade i Paradise Hotel. Under Pandoras Ask fick Emelie "Diddi" Didriksson frågan om hon litade på Adrian Montin, vilket hon då förklarade att hon inte gjorde. Adrian svarade då med att berätta för Emelie att han ändrade uppfattning om henne efter att ha hört hennes två kompisar sedan förut, Marcos Guevara och William Ganslandt, snacka skit om henne.

Emelie brast då ut i tårar.

– Aj aj aj! Skojar folk? Är detta på riktigt? Johnny säger"jag skjuter hellre mig själv än står med Diddi", Oliver säger "Det var som ryskroulette, Johnny fick nitlotten". Jag är för fan en människa med känslor, är det någon som missat det, säger hon till Nyheter24 och fortsätter:

– När jag bestämmer mig för att jag vill vara snäll mot alla och säga att dom ska glömma allt dom gjort mot mig. Då går Adrian runt och säger att jag fjäskar? När jag försöker vara snäll, för i helvete.


Vad var det du hade sagt till folk?

– Sanningen – att de är fantastiska och underbara. Att jag använde ordet fantastisk och underbar är för jag verkligen tyckte det. Kommer fortfarande ihåg vad jag sa om alla och det var inte samma. Sa att jag ville Johnny och Emma skulle vinna för jag trodde dom var mest godhjärtade, sa att jag tyckte oliver var fin egentligen när han inte är elak och så vidare.

Hur var det att se programmet?

– Jag började gråta under programmet, för det var jobbigt att höra vad folket säger. Vem säger att dom hellre skjuter sig än står med mig? Är jag så hemsk? Är jag sån fruktansvärd människa? Hatar folk mig så mycket? Det kvittar om jag lugnat ner mig eller vad jag gör, för dom har redan bestämt sig att hata mig och fortsätter på det spåret. Äckligt.

"Att se sig nedtryckt och mobbad"

Diddi betättar att hon vanligtvis mår väldigt bra men att hon inte mådde något vidare efter programmet sänts.

Jag mår skit. Det suger att se sig själv nertryckt och mobbad. Hur går detta ens till? Skönt att vara hemma med människor och säger att dom älskar en.

Stå på dig.

– Tack.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

1 timme sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

2 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

3 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.