Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bachelor-hunken berättar om frikort, fobier och stora kroppsdelar

- 10/10/2015, 11:21

Pär Nilsson är årets Bachelor i programmet "Bachelor – När leken blev allvar".

När är du lyckligast?

– När jag sitter samlad med alla mina härliga vänner på min årliga sensommarfest. Det är få saker som slår stämningen på den festen, som jag årligen haft i cirka tio års tid nu. Svårt att förklara varför, men det är en helt magisk stämning och så mycket kärlek. Det är en sådan fest som man börjar längta efter redan dagen efter att den ägt rum.

Vem är ditt frikort?

– Har för dålig koll. Hade jag vart 16 år så hade det vart Jessica Biel. Var fruktansvärt kär i henne då, haha. Låt mig återkomma med ett frikort i vuxen ålder.

Vem är den mest kända personen i din telefonbok?

– Så pass känd att det är hemligt, *blink blink* hehe.

Vad vill du att det ska stå på din gravsten?

– Pass.

Om det skulle spelas en låt varje gång du kliver in i ett rum, vilken skulle du välja?

– Shit vad svårt! Beror alldeles på vilket humör jag är på. Helt omöjligt att säga.

Hur gör man dig riktigt arg?

– När man försöker ”sätta” sig på mig, eller genom att försöka styra mig mot något som jag inte vill.

Hur vill du dö?

– Gammal och lycklig.

Vilken kroppsdel förknippar andra dig med?

– Ingen aning, beror nog på vem man frågar. Skulle kunna vara mina stora sasquatch-fötter kanske! Det finns alltid något skämt på lut om att jag kan åka skidor, men endast behöver pjäxor då fötterna är stora nog för att åka slalom med. Eller att vi inte behöver hyra kanot då vi alltid kan ta en mina skor i stället, haha.

En helt ologisk fobi du har?

– Det klassiska skulle väl vara spindlar och fruktansvärd rädsla för höjder. Just höjder beror lite på hur påtagligt det blir, platsen avgör helt faktiskt. Vilket jag kommer att få bekänna färg för både en och två gånger i programmet (Bachelor).

– En helt ologisk och konstig sak jag har för mig dock, är att jag ryser i hela kroppen så fort jag ser en salt eller sockrig godis med ytliga korn på. Helt oförklarligt och idiotiskt, men jag ryser i hela kroppen! Haha!

Vad är ditt gift?

– Det beror nog helt på faktiskt. Godis och sen så är jag ”hobbysnusare” – och kom nu ihåg var ni hörde uttrycket först.

Hur ofta googlar du dig själv?

– Det har hänt en gång. Det var i lördags faktiskt. En kompis frågade om jag finns med på Flashback. Men som tur var, så det fanns ingen tråd om mig där ännu.

Vad är det första du skulle göra om du vore osynlig?

– Hehheheh....

Vad är det mest förödmjukande du har gjort?

– Ja, det mest förödmjukande som jag varit med om hände faktiskt alldeles nyligen. Men det är på tok för känsligt och förödmjukande för att berätta om här. Om det är en förödmjukande skala på 1-100, så var detta nog en klar 3 miljonspoängare.

Vilken uppfinning saknar du?

– En maskin som ordnar upphängning och vikning av nytvättade kläder vore ju inte helt dumt! Eller hur? Lägg till funktionen att den dessutom skulle kunna laga mat så har vi en rätt komplett maskin!

Vilken historisk person skulle du helst bli inlåst i en källare med?

– Nu är den här personen kanske inte så historisk, men Macgyver hade nog varit ett bra val! Mest på grund av hans helt fantastiska hockeyfrilla, men också för att han säkerligen skulle kunna styra upp situationen rätt enkelt med sin schweiziska armekniv!

Om du gjorde en OS-satsning, vilken gren skulle du välja?

– Jag hade nog gärna varit någon av gubbarna i svenska hockeylandslaget, eller Sveriges svar på Usain Bolt.

Om du var en hamburgare - vilken typ av burgare skulle du vara?

– Överlägset lättaste frågan! Alla dagar i veckan skulle jag vara en 320 grams Phils-burger.