Paradise-Jonathan om kärleken till Adrian: "Folk förstår inte"

- 15/10/2015, 10:53
<3
1 av 6

<3

2 av 6

3 av 6

4 av 6

5 av 6

6 av 6

Under gårdagen gjorde den omtyckta deltagaren Jonathan Hermansson comeback i Paradise Hotel. Nu berättar han om känslorna efter att få ha träffat de andra deltagarna.

Det var under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel som Jonathan Hermansson gjorde en efterlängtad comeback. Hermansson hade tidigare skickats hem under en parceremoni men fick nu återvända i form av förflyttad fånge.

Det var en minst sagt glad Hermansson som klev in och kramade om de andra deltagarna.

– Känslan att komma in var obeskrivlig. Hade saknat alla så sjukt mycket och känt mig väldigt ensam där jag bott under tiden var varit ute. Många tankar som cirkulerade i skallen.

Var det någon du hoppades lite extra skulle vara kvar?

– Hoppades på att i alla fall någon av Oliver, Mos, Adrian eller Johnny skulle vara kvar. Adrian kanske folk tänker "Varför då" men jag älskar honom som person. Och man får skilja på spel och personlighet, säger han och fortsätter:

Adrian Montin, grabben spelar spelet som oss alla andra men på sitt sätt. Jag ska inte sticka under stolen med att han kör hårdast. Men han om någon har hjärtat på det rätta stället. I mina ögon är bilden som målas upp av honom inte så speciellt rättvis. I och med att programmet är i den längden det är så riktas det mesta fokus åt hans spelande.

Folk såg ju ut att vara otroligt glada över att ha dig tillbaka?

– Då jag kom in och fick se allas reaktioner fick jag en sån sjuk känsla. Att se dem såpass glada över att jag var tillbaka värmde i hjärtat något så fruktansvärt. Jag skrev en låt i brist på annat. Halva texten om hur jag hade det utanför och halva för stunden då jag, förhoppningsvis, kommit in igen. Visste ju inte om jag skulle få göra comeback men optimistisk som jag är trodde jag på det stenhårt. Gillar att tänka positivt.

Var det någon som saknades där inne?

– Det var synd att Johnny inte var kvar. Min andra halva.