Vem kan det vara?
1 av 6
Vem kan det vara?
Jo nämligen Färjan-Håkan.
2 av 6
Jo nämligen Färjan-Håkan. - Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Svensk dokusåpa-legendar checkar in på Paradise Hotel

Någonting som är säkert är att vad som helst kan hända i Paradise Hotel, men när detta bekanta ansikte kliver in kommer du verkligen att tappa hakan.


Det är finlandsvecka i Paradise Hotel och med det kommer så klart allt som hör en stökig finlandsfärja till. En av ingredienserna till det är självklart en bra bartender och vad passar då bättre än att skicka in Färjan-Håkan Hallin som deltagarnas egna bartender.

– Jag kommer att jobba som gästbartender, sköta taxfree-shoppingen och köra karaoke med deltagarna, säger Håkan Hallin skriver Expressen.

Kom ihåg vart du såg det först

Nyheter24 var redan tidigare Håkan på spåren när det kommer till hans deltagande i PH. I en intervju berättade han lite om vad han gör i dag, och fick då frågan vad han tycker om den skandalomsusade dokusåpan. Men blev då väldigt hemlighetsfull.

– Jag kan inte prata på det. Du får fråga någonting annat.

Men varför inte? Ska du vara en del av produktionen?

– Haha, jag kan inte prata om det. Inte nu. Men jag gillar dokusåpor, jag var med i Realitystjärnorna på Godset, och det var jättemysigt och kul.

Kom ihåg vart ni hörde det först.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du arbetat som bartender?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.