Onsdag 12 Maj
Stockholm

Madonna bröt ihop på scenen – höll tyst minut för Paris

Madonna blev känslosam på scenen.
1 av 4
Madonna blev känslosam på scenen. Foto: TT
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Under konserten på Tele2 arena i Stockholm höll stjärnan en tyst minut för offren i Paris och sa att hon tänkt ställa in konserten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

– Det har varit svårt för mig att ta mig igenom showen och inte kunna glömma vad som hände i går. Jag måste ta den här stunden för att prata om det tragiska dödandet, mördandet, det meningslösa avslutandet av liv, sa Madonna från scenen på Tele2 arena.

Stjärnan tog en paus från den planerade konserten för att prata om attentaten i Paris och att hon först tänkt ställa in konserten i Sverige.


TT

– Vem är jag här uppe som dansar och har kul när folk gråter över förlusten av sina älskade. Men det är exakt vad de här människorna vill göra. De vill tysta oss. Men vi kommer aldrig låta dem göra det, sa stjärnan och fortsatte:

– Människor åt på restaurang, såg på fotboll, de dansade och sjöng, de njöt. Det är friheter vi tar för givet. Det får vi inte göra. Men vi förtjänar den friheten. Vi arbetar hårt och förtjänar att ha kul. Ingen får stoppa oss från det vi älskar.


TT

Säkerheten kring konserten var extra skärpt. Området skyddades av en säkerhetsbarriär, vakter slog en järnring runt arenan och besökare kontrollerades av metalldetektorer, skriver Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela