Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

PH-Diddi om terrordåden: "Det är bara en tidsfrågan innan det smäller här"

- 17/11/2015, 10:59
1 av 3

Emelie "Diddi" Didriksson.
2 av 3

Emelie "Diddi" Didriksson.

Inlägget.
3 av 3

Inlägget.

Efter de brutala terrorattackerna i Paris talar nu världens kändisar ut om känslorna efter den omskakande händelsen. Nu berättar Paradise Hotel-deltagaren Emelie "Diddi" Didriksson om sin rädsla i en Facebookinlägg.

Det var i fredagsnatt som världen skakades om efter en rad brutala terrorattacker i Paris. På sociala medier går personliga väggar och kommentarsfält varma och folk väljer att prata väldigt öppet om den brutala händelsen.

Paradise Hotel-deltagaren Emelie "Diddi" Didriksson har nu skrivit ett inlägg om hennes känslor efter attackerna.

"Jag är livrädd"

Diddi skriver i inlägget att hon är rädd och att hon förundras över folks reaktioner.

– Det är som jag skrev. Jag förstår inte hur inte alla kan vara rädda. Jag blir förbannad varje gång jag läser om allt på sociala medier för att skriva om minsta detalj och överdriva allt gör bara saken värre, säger hon och fortsätter:

– Men jag livrädd för mitt liv, för min familj. Jag får ont i magen när jag tänker tanken om att något kan hända min familj, något kan hända mig. Och om det har gått så långt att man inte ens kan leva ett normalt liv utan att vara rädd att någon man älskar ska dö. Då hade världen fan gått alldeles för långt.

Vad tror du din rädsla grundar sig i?

– Det är bara en tidsfrågan innan det smäller här och ju längre folk intalar sig själva att inget kommer hända – desto längre tid det för dom att göra något åt saken.

"Hon vågar i alla fall berätta att hon är rädd"

Diddi är nära vän med Paulina "Paow" Danielsson som nyligen mottagit en rad hot efter sitt uttalande om terrordåden och SD.

– Paulina fick så jävla mycket skit när hon yttra sig. Hon vågar ju iallafall berätta att hon är rädd. Folk vägrar inse sanningen för dom vet att rädslan kommer då.

– Jag stödjer absolut inte SD, jag stödjer Paow för hon är min vän. Och hon som alla andra ska också ha rätt att yttra sig om att hon är rädd.