Stockholm

PH-deltagaren får hat efter SD-tatuering: "De säger att jag ska våldtas av terrorister"

1 av 3
. Foto: TV3 / INSTAGRAM
2 av 3
3 av 3

Paradise Hotel-deltagaren Oliver Strige tatuerade "SD" under foten, vilket väckt mycket reaktioner. – Det rör mig inte ett skit.


Paradise Hotel-deltagaren Oliver Strige är i skrivande stund på resande fot på Bali. Under resans gång bestämde sig Oliver för att göra en tatuering – nämligen "SD" under foten så han enligt sig själv "stampar på SD varje gång han tar ett kliv".

"De säger att jag ska bli våldtagen av terrorister"

Men är man offentlig person så kommer handlingar likt denna sällan utan kritik. Oliver berättar nu för Nyheter24 att han inte helt otippat tvingats mota hat från olika håll och kanter.

– Ja det är klart folk känner sig kränkta och förolämpade. Det räknade jag med. Folk har skrivit att dom hoppas jag blir skjuten av terrorister för att jag "visar" att jag vill att terroristerna ska komma hit enligt rasisterna. Det samt att jag borde de bli våldtagen va terrorister och så vidare.

Tar du åt dig av kritiken?

– Dessa "häftiga rasister" sitter och skriver bakom sin lilla datorskärm hemma så – nej, absolut inte. Jag ser inte rasister som förnuftiga och respektabla människor så därav rör det mig inte ett skit.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.