Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Castingansvariga: "Så kommer du med i Paradise Hotel"

- 01/12/2015, 09:57 -

Det blir en ny säsong av Paradise Hotel år 2016 och redan nu kan du börja ansöka. Nyheter24 tog ett snack med programmets castingansvarige Nicole Rydén för att veta vad som krävs för att komma med.

Vi säger att jag skickar in min ansökan. Vad är det första ni kollar på?

– Jag är bara intresserad av väldigt seriösa ansökningar, den som söker ska vilja vara med och ska ha tänkt igenom det innan.

Väl på plats. På vilket sätt visar man sina bästa sidor?

– Du ska inte säga saker som du tror att jag vill höra. Det märker jag ofta. Du vill ju ha en bra helhetsbild av personen och vilka sköna egenskaper den har.

Går vissa grejer hem mer än andra?

– Det är alltid positivt om du är härliga, bjuder på dig själv och självklart – fungerar en i en grupp.

Ger det förtur om man "skulle kunna tänka sig att ha sex i tv?"

– Sexet är bara ett bränsle där inne och mer ett resultat av att folk där inne börjar tycka om varandra.

Vad går fetbort?

En käftig attityd.... Många har uppfattningen av att de ska ha nån speciell attityd eller jargong – vilket alltid faller platt. Var härlig och öppen i sinnet i stället. Kom in med en bra attityd.

Hur är det rent psykiskt?

– Ett viktigt kriterium är att du ska klara av att vara inne på ett hotell i ett annat land under flera veckor.

Rent utseendemässigt då?

– När jag öppnar ansökningarna och kollar på bilderna vill jag gärna se glada människor som ser naturligt härliga ut. Skippa gärna filters för då syns det inte riktigt vem du är, säger hon och fortsätter:

– Som deltagare i Paradise Hotel är du väldigt naken och "exposed" i tv-rutan, de som är bekväma framför kameran beter sig efter det också.

Ok, någonting mer man ska tänka på?

– Det många tror är att det är "bara ska skickas in ett brev och sen är det klart", men det är många processer innan du är klar. Både fysiska och psykiska. Det ska kollas upp brottsregister osv. Men framförallt så måste du kliva in i huset med glad och öppen själ, inte för att du vill "hämnas på samhället" eller liknande. Det kommer inte att hålla.

Är du sugen på att söka?