Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bieber-fanet köpte VIP-paket – ska betala av biljetten i två år

- 12/12/2015, 19:48 -
Konsert med Justin Bieber
1 av 3

Många fans betalar hutlösa summor för VIP-biljetter.

Collage Stella Pictures

Bieber på röda mattan
2 av 3

Bieber.

Stella Pictures / Stella Pictures

Justin Bieber i Oslo
3 av 3

Han lämnade scenen förra gången han var i Oslo.

Romina Mohebzadeh/Nettavisen

Vissa är större fans än andra. Den här beliebern köpte ett av VIP-paketen och får nu betala av den dyra biljetten under två års tid.

Att Justin Bieber besöker Europa nästa år är långt ifrån en hemlighet. Till konserten kan man köpa så kallade VIP-paket där det dyraste kostar cirka 16 700 kronor. I det ingår sjukt bra platser plus en selfie med Bieber såklart.

En tjej som verkligen ville träffa superstjärnan är norska Marlene, som inte vill avslöja sitt efternamn. Hon valde att inte riktigt sikta mot toppen, men att köpa ett VIP 2-paket för 7 890 norska kronor, alltså cirka 7 725 svenska kronor inför Biebs spelning i Oslo i september nästa år. I priset ingår en gruppbild med andra fans och Bieber plus sjysta platser.

– Det är egentligen ganska galen summa pengar, men det känns nästan värt det eftersom jag har varit stor Bieber-fan i så många år. Jag har tillbringat många timmar med att titta och lyssna på Justin varje dag, och nu har jag äntligen chansen att faktiskt träffa honom, säger hon till norska Dagbladet.

Marlene köpte biljetten i förskott via amerikanska fanklubbar i förskott då biljetterna till konserten i Oslo inte släpps förrän på torsdag. Där valde hon också att få betala av sina biljetter under två års tid. Hon är inte orolig för att hon kommer att ångra sig, och inte heller för att Justin ska uppträda som han gjorde förra gången han besökte Norge. Han gick då som bekant av scenen efter otroligt kort stund.

Skulle du betala så mycket för att träffa Bieber?