Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Världens mest kända band släpps på Spotify

- 19/12/2015, 16:15
Det ryktas att The Beatles snart finns på Spotify.
1 av 4

Det ryktas att The Beatles snart finns på Spotify.

TT

Snart kan det vara dags!
2 av 4

Snart kan det vara dags!

TT BILD collage

Beatles på streamingtjänster <3
3 av 4

Beatles på streamingtjänster <3

Ap / TT BILD

Det är väl ändå på tiden?
4 av 4

Det är väl ändå på tiden?

Ap / TT BILD

Vissa artister finns som bekant inte att hitta på streamingtjänster som Spotify. Nu ryktas om att ett av världens största band någonsin kommer landa på just spottan – lagom till jul.

Ett av världens absolut bästa och mest älskade band i världshistorien, The Beatles, ryktas enligt "säkra källor" komma till Spotify snart, rapporterar Billboard.

Ryktena säger att vi kan lyssna till "Hey Jude" redan på julafton, eller varför inte en av deras jullåtar – "Christmas time" exempelvis.

Som sagt är det här rykten och bandet har funnits på något okända tjänsten Pandora ett längre tag. I förra året försökte man få Beatlarnas skivbolag att gå med på att släppa musiken men det lyckades inte. Det tog också bandet sex år att hamna i affären för iTunes... Och nu har ju medlemmen Paul McCartney fått nya fans efter "Fourfiveseconds" med Rihanna och Kanye West.

Enligt Spotify finns inga kommentarer och Apple, Tidal, Deezer och Slacker har ingenting att tillägga, rapporterar Billboard. Men som sagt så är det väl ändå dags nu?

Diggar du The Beatles?