Lördag 24 Jul
Stockholm

Fansen fick äntligen svaret – det här hände i populära serien

Hehe. :)
1 av 4
Hehe. :). Foto: FAKSIMIL
Sheldon pratar med "Obi-Wan".
2 av 4
Sheldon pratar med "Obi-Wan". Foto: FAKSIMIL
Amy ser nöjd ut.
3 av 4
Amy ser nöjd ut. Foto: FAKSIMIL
Och det är båda. Men blir de ett par igen?
4 av 4
Och det är båda. Men blir de ett par igen?. Foto: FAKSIMIL

Det här är en riktigt kul nyhet för all "The big bang theory"-fans. Observera stor spoiler-varning!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under säsong 8 av den måttligt populära TV-serien "The big bang theory" var vi riktigt förkrossade när Amy (Mayim Bialik) och Sheldon (Jim Parsons) gjorde slut. Som tur är verkar det som att Amy verkar vara kvar för att stanna i nuvarande säsongen av serien.


Bildkälla: Skärmdump

I nya säsongen hamnar Shamy i säng tillsammans! Äntligen! I ett avsnitt som präglas av Star Wars, såklart. I scenen går det forna paret till sängs på Amys födelsedag. Stämningen är som vanligt något awkward och avslutas med ett "jag gillade det mer än jag trodde" från Sheldon och ett "samma här" från Amy. Classic.

Anledningen är att Sheldon inte visste vad han skulle ge Amy i födelsedagspresent och erbjuder därmed – sin kropp. Först tänkte han inte alls fira Amys födelsedag för att istället se premiären av nya Star Wars-filmen. Men i en drömsekvens pratar professor Proton klädd som Obi Wan Kenobi och övertalar Sheldon att han "kan se filmen när som helst" och att det är viktigare att vara med Amy.


Bildkälla: Skärmdump

Men kommer de nu att bli ett par igen? Nja, det verkar väl inte så. Efter att verkligen ha firat Amy skiljs de åt och kommer överens om att "göra det nästa år". Det återstår att se om de finner varandra igen alltså...

Kollar du på The Big Bang Theory?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela