1 av 6
Smail medverkade i Paradise Hotel 2013.
2 av 6
Smail medverkade i Paradise Hotel 2013.
Men nu arbetar han bland annat som PT.
3 av 6
Men nu arbetar han bland annat som PT.
Han är även delägare i en DJ-skola.
4 av 6
Han är även delägare i en DJ-skola.
Men nu lanserar han även en app.
5 av 6
Men nu lanserar han även en app.
– Det heter "Coco Roll" och går ut på att spelaren ska klara av att rulla tre stycken kokosnötter och få dem över vatten.
6 av 6
– Det heter "Coco Roll" och går ut på att spelaren ska klara av att rulla tre stycken kokosnötter och få dem över vatten.

Från Paradise Hotel-deltagare till appskapare – här är PH-hunkens nya karriär

Smail Alihodzic är en av Paradise Hotels starkaste deltagare genom tiderna. Men nu har hunken sadlat om till en nya bana.


Här hittar du appen

Till iPhone

Till dator

Smail Alihodzic klev 2013 in på ett lyxhotell i Mexico för att medverka i Paradise Hotel. Han var en av hotellets starkaste spelare och tog sig långt i tävligen. Tre år senare arbetar Smail som personlig tränare, han är delägare i en bartender och DJ-skola samt har en ny bloggportal. Men nu har profilen ett nytt projekt på gång – nämligen sin nya app.

Hej Smail! Av det jag hört har du lanserat en app. Berätta hur fick du idén?

– Ja så är det. Jag har spanat länge på dejtingappar men tycker att de flesta är lite väl tråkiga. Så först funderade jag på en dejtingapp som inte var så desperat utan mer som ett spel. Sen tänkte jag varför inte helt satsa på att köra spel? Sagt och gjort så tog jag hjälp av en programmerare och vips så var appen framme.

Vad går det ut på?

– Det heter "Coco Roll" och går ut på att spelaren ska klara av att rulla tre stycken kokosnötter och få dem över vatten. Självklart finns risken att man tabbar sig och då måste man göra om det. Men plötsligt lyckas man.

Hur kom du på denna idé?

– Jag kollade en hel del på gamla spelen från 90-talet. Simpla spel som helt enkelt var underhållande. Men samtidigt ville jag få fram en lite exotisk känsla så man ska längta till värmen. Vilket jag gjort med en tropisk house-låt i bakgrunden.

Har intresset alltid funnits eller var detta väldigt spontant?

– Jag har alltid varit intresserad av appar och så vidare. Ångrar kanske att jag inte gjorde detta tidigare, men jag har varit upptagen med att springa efter tjejer, haha.

Om du nu kör en dejting-app nästa gång. Vad är det som saknas i dagens dejting-appar anser du?

– Det som saknas i en dejtingapp är den lekfulla biten. Många är enformiga och tråkiga. Det är en profil som säger "här är jag", och många ser det inte som någonting annat än ett tidsfördriv. Min idé är lite mer skoj och det handlar om mer än att dejta eller ligga, man ska lära känna varandra och ha kul.

Smails app är enligt honom själv :

Gratis

Passar alla

Finns på App Store

Väcker känslor

Ger en exotisk känsla

Är perfekt för dig som vill ha tidsfördriv

/
App
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du att spela på mobilen?
Tack för din röst!