Söndag 18 Apr
Stockholm

8 anledningar till att du konstant misslyckas med dina Tinder-dejter

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Går ditt Tindrande åt helvete? Då bör du läsa det här.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

1. Din lampa är inte på

Du har nyligen kommit ur ett pissdåligt förhållande och vill helst inte ha med ragg, relationer och kärlek att göra. Du mår nästan lite illa av tanken? Då är det faktiskt bättre att du chillar lite med hela Tinder-karusellen. Annars är du bara oskön, dryg och torr när du pratar med potentiella ragg, och därav får du bara ännu mer dåliga erfarenheter.


2. Du är väldigt kort i skrift

Vissa där ute är ju seriöst verbala genier som gått humorkurser och vet exakt hur de ska skriva för att mottagaren ska bli intresserad. MEN om du själv är kort, hackig och mest svarar "ok" och "ja/nej" kommer du ha ordentligt med motvind. Detta då Tinder handlar om att chatta i början.

Vet du om att du är en torr gammal mandelkubb i skrift får du helt enkelt jobba på detta eller helt enkelt inse att Tinder inte är för dig.


3. Du vill vara dig själv och inte anpassa dig

Du har en profilbild där du står påtänd i en kräfthatt och biter i en rå fisk medan din polare Roggan står och kaskadspyr i bakgrunden. Ja, det var säkerligen en bra kväll och säger mycket om vem du faktiskt är. Men tro mig när jag säger att det inte direkt kommer att ge dig många Tinderragg. Anpassa din bild och hela din jävla presentation. Tinder handlar om första uttryck, din tveksamma personlighet kan du visa efter några dejter.


4. Du är snål

Ja killar, denna är till er. Ska ni ta ut ett skithärligt Tinder-ragg på date/drink? – Pynta. Snåla män går fan i mig hand i hand med män utan självdistans, finns ingen chans att det blir varken rajtan tajtan eller en andra dejt här. Beställa 17 stycken vodka/redbull med Roggan kan du göra, men inte bjuda en Tinder-pudding på två glas bubbel.5. Du är desperat

Swajpar du tills dess att tummen domnar? Kan du inte tänka på någonting annat än att ligga, hitta någon eller gräva fram någon att ta hem till mamma? Då får du rannsaka dig själv och chilla ned några hekto. Redan i Tinder-chatten känner man om någon är desperat och det klingar inte bra. Ha lite is i magen, det gör dig mer intressant.


6. Du skyller ditt misslyckande på alla andra

Nu har du 7000 matchningar och har varit på 13-14 Tinderdejter. Men det går ju alltid åt helvete då den ena var fulare än du trodde, någon var tråkig, den fjärde bodde långt bort, femte råkade du ligga med ge en golden shower utan förvarning och så vidare. Har du tänkt på att det kanske är dig det är fel på?

Här gäller det faktiskt att återigen fundera lite på vilket sken du själv ger till omvärlden.


7. Presentationen

Du kanske inte tror att din presentation betyder mycket, tro mig, det gör den. "Only God can judge me", "Too Weird to Live, Too Rare to Die" och annan smörja kan du skippa. "To rare to die", herre gud du är en medelålders fjant med taskig frilla, billig klocka, Tinder och CSN-räkning som alla andra. Sätt dig ned i båten.


8. Du är rätt så oskön

Att träffa en oskön människa face to face ger rödflagg direkt. Men det blir svårare på Tinder då personen kan maskera sin osofta attityd i trevliga chattfraser. Men i ärlighetens namn finns det en punkt som är viktigare än alla andra – och det är att vara snäll. Dryga brudar och killar är 2007 och går inte hem längre. Bättre en kille i tisha och jeans som är riktigt skön och generös än en dryg, elak och snål jävel i kostym.


Går ditt Tindrande åt helvete?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela