1 av 8
2 av 8
3 av 8
4 av 8
5 av 8
6 av 8
7 av 8
8 av 8

7 anledningar till att Saga Scott är Sveriges bästa TV-personlighet

Alla har vi skrattat, gråtit och underhållits av Saga Scott.


1. Hon underhåller – i alla lägen

Saga har en förmåga att underhålla i vad hon än tar sig an. Läser hon en bok, äter frukost, bostar sitt hår eller festar? Ja då lyckas hon alltid kläcka ur sig någon klockren kommentar som tittaren kan skratta åt, detta gör ju tösen till det perfekta TV-materialet.

Tomtarna som försöker fördumma henne genom att kalla henne osmart pågrund av ibland ej genomtänkta kommentarer = avundsjuka.


2. Hon är bildskön

Med sina gröna ögon, smilgropar och blonda hårsvall är Saga otroligt härlig att vila ögonen på.


3. Hon pratar skånska

Enough said.


4. Hon är ett föredöme för unga tjejer

Saga hade sex i Paradise Hotel. Inte med en, utan med flera. Under Pandoras Ask blev hon grillad och utanför TV-rutan mötte hon kritik från onda tungor som hade både dittan och dattan att säga om hennes agerande inne på hotellet. MEN – brydde hon sig? Nej. Saga gör vad fan hon vill och skiter i vad andra tycker.

Detta är viktigare än någonsin i klimatet unga tjejer i dag tvingas leva i.


5. Hon tar ingen skit

Är du elak, taskig eller falsk mot Saga går det inte obemärkt förbi. Hon kommer att få dina förfäder att ångra sig samtidigt som hon äter dig med hull och hår.


6. Hon har ett gott hjärta

Mycket kan man säga om Saga, men en sak som är säker är att hon har ett hjärta av guld. Hon är omtänksam och har själv sagt att hon mår bra när de i hennes närhet mår bra.


7. Hon backar sina vänner

Är du vän med Saga Scott, då vet du att du har uppbackning genom eld och vatten. I TV-rutan fick vi se henne stå upp för både den ena och den andra, trots att hon själv fick ta stryk.

Starkt.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?