Onsdag 22 Sep
Stockholm

7 anledningar till att Saga Scott är Sveriges bästa TV-personlighet

1 av 8
2 av 8
3 av 8
4 av 8
5 av 8
6 av 8
7 av 8
8 av 8

Alla har vi skrattat, gråtit och underhållits av Saga Scott.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

1. Hon underhåller – i alla lägen

Saga har en förmåga att underhålla i vad hon än tar sig an. Läser hon en bok, äter frukost, bostar sitt hår eller festar? Ja då lyckas hon alltid kläcka ur sig någon klockren kommentar som tittaren kan skratta åt, detta gör ju tösen till det perfekta TV-materialet.

Tomtarna som försöker fördumma henne genom att kalla henne osmart pågrund av ibland ej genomtänkta kommentarer = avundsjuka.


2. Hon är bildskön

Med sina gröna ögon, smilgropar och blonda hårsvall är Saga otroligt härlig att vila ögonen på.


3. Hon pratar skånska

Enough said.


4. Hon är ett föredöme för unga tjejer

Saga hade sex i Paradise Hotel. Inte med en, utan med flera. Under Pandoras Ask blev hon grillad och utanför TV-rutan mötte hon kritik från onda tungor som hade både dittan och dattan att säga om hennes agerande inne på hotellet. MEN – brydde hon sig? Nej. Saga gör vad fan hon vill och skiter i vad andra tycker.

Detta är viktigare än någonsin i klimatet unga tjejer i dag tvingas leva i.


5. Hon tar ingen skit

Är du elak, taskig eller falsk mot Saga går det inte obemärkt förbi. Hon kommer att få dina förfäder att ångra sig samtidigt som hon äter dig med hull och hår.


6. Hon har ett gott hjärta

Mycket kan man säga om Saga, men en sak som är säker är att hon har ett hjärta av guld. Hon är omtänksam och har själv sagt att hon mår bra när de i hennes närhet mår bra.


7. Hon backar sina vänner

Är du vän med Saga Scott, då vet du att du har uppbackning genom eld och vatten. I TV-rutan fick vi se henne stå upp för både den ena och den andra, trots att hon själv fick ta stryk.

Starkt.Kommentera
Kopiera länk
Dela