1 av 15
Före och efter-bild.
2 av 15
Före och efter-bild.
Hon har gått ned otroligt mycket i vikt.
3 av 15
Hon har gått ned otroligt mycket i vikt.
Hon bestämde sig för att göra en livsförändring.
4 av 15
Hon bestämde sig för att göra en livsförändring.
Vilket hon gjorde.
5 av 15
Vilket hon gjorde.
Nu har hon ett helt annat liv.
6 av 15
Nu har hon ett helt annat liv.
Men det kom med en del uppoffringar.
7 av 15
Men det kom med en del uppoffringar.
Bland annat en skilsmässa.
8 av 15
Bland annat en skilsmässa.
9 av 15
Hon lägger nu upp många inspirerande bilder på Instagram.
10 av 15
Hon lägger nu upp många inspirerande bilder på Instagram.
11 av 15
12 av 15
13 av 15
14 av 15
15 av 15

Bytte ut sin man mot ett sexpack – började träna och skilde sig

Angzela Crickmore gick ifrån att vara överviktig till att börja träna och skaffa sig ett sexpack. Det tog kål på hennes förhållande.


Angzela Crickmorevar, 36, var 154 centimeter lång och vägde 82 kilo när hon bestämde sig för att göra en livsförändring. Angzela började inte gå upp i vikt förrän sena tjugoårsåldern. Hon blev trött och fick svårigheter att gå längre distanser.

Enligt henne själv berodde viktuppgången på en stillasittande livsstil och ingen direkt koll på kosten. Vännerna började att kommentera Angzelas förvandling men hon valde att vända dövörat till.

– Jag kände mig vacker. Min man sa alltid att jag var vacker, men på grund av alla kommentarer från min omgivning så fick jag väldigt dåligt självförtroende, säger hon till Daily Mail.

Bestämde sig för att gå ned i vikt

Men en dag bestämde Angzela sig för att gå ned i vikt. Hon började äta var tredje timma och gick promenader varje dag. Efter ett tag hade hon fått tillräckligt mycket självförtroende för att gå på gymmet.

Hon startade ett helt nytt kostschema,men slutade då att laga mat till sin son och man för att inte falla för frestelsen, skriver Daily Mail.

Resulterade i skilsmässa

Den nya livsstilen började tära på förhållandet och sakta men säkert märkte Angzela att klyftan mellan henne och hennes man blev större och större. Detta då de nu hade olika prioriteringar. Hon fokuserade stenhårt på träningen medan han gillade att titta på TV i soffan. Det hela slutade med att paret skilde sig efter nio års äktenskap.

Dock ångrar hon sig inte ett dugg över sitt val att prioritera sin kärlek till träningen före kärleken till sin man.

– Jag vill hjälpa andra, det får mig att må bra, avslutar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Träning före partner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".