Dr. Hadde Kader svarar på allt vi vill veta om fillers.
Dr. Hadde Kader svarar på allt vi vill veta om fillers.

Kylie Jenner, trender och ankläppar – experten berättar allt vi vill veta om fillers

Varför får många ankläppar? Vad är det man sprutar in? Och vilka kändisar är det vanligast att folk vill se ut som i dag? Nyheter24 tog ett snack med Dr. Hadde Kader som fick svara på allt vi någonsin velat veta om fillers.


​Hyaluronsyra

Dr. Hadde Kader berättar även att "Hyaluronsyra" finns naturligt i människans vävnader. Den binder vatten och kan fungera som smörjmedel och stötdämpare i kroppens rörliga delar, till exempel lederna. Den är också viktig för transporten av näringsämnen och för regleringen av hudens fuktbalans.

Hur vanligt är det egentligen med fillers? Vem sätter trenderna och finns det några risker med behandlingen? Det förekommer en hel del myter kring fenomenet fillers, men samtidigt blir det bara vanligare och vanligare bland oss svenskar.

LÄS MER: Här bygger han ett dödligt vapen av en colaflaska

Nyheter24:s reporter Sofie Jonsson har tagit ett snack med behandlaren Dr. Hadde Kader som äger kliniken Dr.K i Stockholm. Dr. Hadde startade sin karriär i London där han har en bakgrund inom Käk/Implantat kirurgi. Efter en tid specialiserade han sig inom kosmetiska ingrepp med hjälp av injektioner, vilket visade sig bli en succé i Sverige.

Kolla in klippet för att se hur det gick.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.