Lördag 18 Sep
Stockholm

Kylie Jenner, trender och ankläppar – experten berättar allt vi vill veta om fillers

Dr. Hadde Kader svarar på allt vi vill veta om fillers.
Dr. Hadde Kader svarar på allt vi vill veta om fillers. Foto:

Varför får många ankläppar? Vad är det man sprutar in? Och vilka kändisar är det vanligast att folk vill se ut som i dag? Nyheter24 tog ett snack med Dr. Hadde Kader som fick svara på allt vi någonsin velat veta om fillers.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
​Hyaluronsyra

Dr. Hadde Kader berättar även att "Hyaluronsyra" finns naturligt i människans vävnader. Den binder vatten och kan fungera som smörjmedel och stötdämpare i kroppens rörliga delar, till exempel lederna. Den är också viktig för transporten av näringsämnen och för regleringen av hudens fuktbalans.

Hur vanligt är det egentligen med fillers? Vem sätter trenderna och finns det några risker med behandlingen? Det förekommer en hel del myter kring fenomenet fillers, men samtidigt blir det bara vanligare och vanligare bland oss svenskar.

LÄS MER: Här bygger han ett dödligt vapen av en colaflaska

Nyheter24:s reporter Sofie Jonsson har tagit ett snack med behandlaren Dr. Hadde Kader som äger kliniken Dr.K i Stockholm. Dr. Hadde startade sin karriär i London där han har en bakgrund inom Käk/Implantat kirurgi. Efter en tid specialiserade han sig inom kosmetiska ingrepp med hjälp av injektioner, vilket visade sig bli en succé i Sverige.

Kolla in klippet för att se hur det gick.

Kommentera
Kopiera länk
Dela