Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

YES! Hundratusentals tv-tittare får tillbaka Kanal 5

- 11/02/2016, 09:09 -
YES!
1 av 2

YES!

TT Nyhetsbyrån

Bara att slå sig ned i soffan.
2 av 2

Bara att slå sig ned i soffan.

TT Nyhetsbyrån

Bara att ställa in allt och sätta sig i tv-soffan.

Det har varit en tuff tid för många tv-tittare. Men nu så blir allt bättre igen. Från och med nu, torsdag, får cirka 800 000 tv-tittare tillbaka Kanal 5. Det meddelar Aron Samuelsson som är presschef på Telenor och Bredbandsbolaget.

Detta för att Discovery Networks och Telenor äntligen kommer överens. I en vecka har de legat i konflikt.

– Vi tycker att vi hittade ett avtal som var bra för båda parter, och framför allt för våra kunder, säger han till Expressen.

Man är även nöjd på Discovery Networks.

– Vi är väldigt glada att vara tillbaka med alla våra kanaler på Canal Digitals och Bredbandsbolagets plattformar igen. Vi har verkligen delat den besvikelse som våra tittare upplevt under den tid de inte kunnat se sina kanaler och favoritprogram, säger Jonas Sjögren, VD för Discovery Networks Sverige i pressmeddelandet, skriver Expressen.

Konflikten handlade om att Discovery Networks har genomfört en prishöjning, samt att de hade krav på att Telenors kunder skulle betala för ytterligare kanaler som de inte kan välja själva.
Har du saknar Kanal 5?