YES!
1 av 2
YES! - Foto: TT Nyhetsbyrån
Bara att slå sig ned i soffan.
2 av 2
Bara att slå sig ned i soffan. - Foto: TT Nyhetsbyrån

YES! Hundratusentals tv-tittare får tillbaka Kanal 5

Bara att ställa in allt och sätta sig i tv-soffan.


Det har varit en tuff tid för många tv-tittare. Men nu så blir allt bättre igen. Från och med nu, torsdag, får cirka 800 000 tv-tittare tillbaka Kanal 5. Det meddelar Aron Samuelsson som är presschef på Telenor och Bredbandsbolaget.

Detta för att Discovery Networks och Telenor äntligen kommer överens. I en vecka har de legat i konflikt.

– Vi tycker att vi hittade ett avtal som var bra för båda parter, och framför allt för våra kunder, säger han till Expressen.

Man är även nöjd på Discovery Networks.

– Vi är väldigt glada att vara tillbaka med alla våra kanaler på Canal Digitals och Bredbandsbolagets plattformar igen. Vi har verkligen delat den besvikelse som våra tittare upplevt under den tid de inte kunnat se sina kanaler och favoritprogram, säger Jonas Sjögren, VD för Discovery Networks Sverige i pressmeddelandet, skriver Expressen.

Konflikten handlade om att Discovery Networks har genomfört en prishöjning, samt att de hade krav på att Telenors kunder skulle betala för ytterligare kanaler som de inte kan välja själva.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du saknar Kanal 5?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fler avhopp från artister inför Eurovision

Han är P2:s nya klassiska artist

1 timme sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

1 timme sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.