Tisdag 24 Maj
Stockholm

Nu avslöjar modellen vad som inte syns på den här bilden

Chrissy Teigen har varit öppen med att hon och maken John Legend haft svårt att bli gravida och att hon har gjort fetilitetsbehandlingar.
1 av 4
Chrissy Teigen har varit öppen med att hon och maken John Legend haft svårt att bli gravida och att hon har gjort fetilitetsbehandlingar. Foto: Faksimil / Instagram
Nu berättar hon att hon tog sprutor för det när hon fotades för Sports Illustrated.
2 av 4
Nu berättar hon att hon tog sprutor för det när hon fotades för Sports Illustrated. Foto: Faksimil / Instagram
Och det verkar ju fungerat!
3 av 4
Och det verkar ju fungerat!. Foto: Faksimil / Instagram
Nu är hon gravid :D
4 av 4
Nu är hon gravid :D. Foto: Faksimil / Instagram

Samtidigt som Chrissy Teigen var på Zanzibar för den här plåtningen höll hon på med något som behövde döljas på bilderna.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Modellen Chrissy Teigen visade för några dagar upp bilderna från en photoshoot för Sports Illustrated på Instagram. Allt ser förstås okej ut på bilden, men det är något som inte syns på bilden.

Under tiden som plåtningen pågick på Zanzibar gick hon på fertilitetsbehandling, vilket hon pratat med tidningen People om. Hon tog sprutor för att kunna bli gravid.

– Jag tog mina sprutor och allt på Zanzibar, jag hade ett litet medicinkit. Det var jobbigt för du blir svullen av dem, och du får blåmärken om du tar dem på fel ställe. Den typen av saker var vi tvungna att täcka med smink, säger Chrissy Teigen till People.

Som tur är verkar det gett resultat. Nu väntar nämligen Chrissy barn med maken John Legend.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela