1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Samir Badran avslöjar sanningen: "Viktigaste inlägget jag någonsin skrivit..."

Samir Badran berättar allt i ett nytt inlägg på bloggen.


Paradise Hotel-legendaren Samir Badran driver en välbesökt blogg på Expressen. Där låter han läsare följa honom i hans fartfyllda kändis-liv. Men den här gången tar Samir upp ett lite seriösare ämne, nämligen baksidan av kändislivet.

Och i inlägget blir han väldigt emotionell.

"Viktigaste jag någonsin skrivit"

Profilen berättar i inlägget att han vill skriva det då han blivit avstängd från Facebook då någon användare anmält hans innehåll. Samir berättar sedan vad som krävts av honom för att uppnå framgång, och att vägen dit har varit motsatsen till enkel.

– Att nå toppen är en evig kamp och hårt slit och jobb, gråt, sömnlösa nätter, dålig energi, fake-människor, fake-leenden, dagar man vill ge upp, bråk och tjafs, kärlek, depressioner, GLÄDJE, magiska känslor, ingen energi, adrenalin, hat, avslutade relationer, FANS, oväntade vänskaper, utnyttjande människor, avslutad relation med människor, avslutade relationer med släkt, självmordstankar, slagsmål, underbara människor, skratt, och mycket mycket mer, skriver han.

"Jag vill ha flickvän, men..."

Samir berättar ingående hur det kommer sig att han inte skaffat sig en flickvän, och att det handlar om att det är ännu en grej han uppoffrar för att nå framgång.

– Du kanske inte visste att anledningen till att jag idag inte har flickvän som jag saknar varenda jävla dag när jag går och lägger mig ensam, är för att när jag väl en dag får skaffar flickvän, ska hon vara den stoltaste tjejen i världen och kunna säga till alla runt henne att hon har världens mest framgångsrika och duktiga pojkvän som hon är otroligt stolt över, som trots alla människor som har försökt stoppa honom gjorde det ändå, berättar han på bloggen.

Samir avslutar inlägget med att hälsa alla fans att han älskar dem och att hans dröm är att folk ska titta på honom och säga "på grund av dig så gav jag inte upp".

Läs hela inlägget här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!