Hon hoppade akut av skandalsåpan – "Alla hade sex med alla, det var ren tortyr"

Den kvinnliga deltagaren valde att åka hem efter två dagars inspelning. Anledningen? De andra deltagarna hade lite väl mysigt mellan lakanen.


Dokusåpor har aldrig varit så hett som nu. Tittare världen över underhålls av färgstarka deltagare som kliver in i exotiska miljöer redo för drama, skandaler, fylla och sex. Här i Sverige blir bland andra Paradise Hotel-deltagarna megakändisar och igenkända över hela landet, och likadant fungerar det utomlands.

Oroade sig för hur hon skulle framställas

23-åriga Kristina Metcalf var klar för den brittiska upplagan av skandalsåpan "Ex On The Beach". Men efter bara två avsnitt fick Kristina nog – och hoppade av såpan. Detta trots MTV:s påtryckningar om att vara kvar.

– Efter en vecka drog jag därifrån. Det var inte alls min typ av människor där, alla låg med alla och jag ville behålla min värdighet, säger hon till The Mirror.

"Jag gav inte ens någon en puss"

Deltagaren berättar att hon valde att avstå från att ha sex eller ens pussa någon av de andra deltagarna. Detta för att inte göra bort sig inför vänner och familj.

– Det där är inte jag. Jag ville varken ligga med någon eller pussa någon, säger hon.

– Det var ren tortyr så jag kunde inte stanna. MTV försökte få mig att stanna men jag kunde bara inte. De andra deltagarna var ganska elaka och inte sådana som jag vanligtvis omger mig med, berättar hon vidare.

Så kan det gå.

/
/
MTV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du dokusåpor?
Tack för din röst!