Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow kastar rejäl känga: "Hänglås på k*ken borde ni ha"

Vad är det egentligen som gjort bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson upprörd?

Paulina "Paow" Danielsson driver en av Sveriges mest välbesökta bloggar. Paow driver en form av livsstils-blogg där läsarna får följa med i hennes vardag där hon umgås med vänner, går på events, festar och tar upp ämnen hon vill skriva av sig om.

Nu senast diskuterade bloggerskan vad som egentligen är "flickvänsmaterial" samt hur det är att anpassa sig för en en kille som vill att man uppfyller vissa kriterier för att räknas som just, flickvänsmaterial.

🐰 in och läs mitt senaste inlägg om fuckboisz👿 WWW.PAOW.se

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

When your eyeliner is NOT on point

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

– Ska man ha ett fast jobb, men man får ju såklart inte tjäna för mycket pengar. För annars kanske mannen i fråga blir rädd, för vårat liv går ut på att pleasa mannen. Du vill ju inte låta dina lustar ta över, då kan du riskera att bli kallad slampa. Juste, har du stora pattar får du inte under några omnstädnigheter ha på dig en kort klänning, skriver hon.

"Ibland är det okej att bli för full"

Paulina fortsätter med att berättar vidare att hon inte tycker att tjejer ska anpassa sig efter vad deras potentiella partner tycker att de ska göra och hur de ska bete sig.

Like a boss 🌈👑 bild: @pavelmairase

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

– Tro det eller ej – men ibland så är det okej att bli för full. Ska jag skita i att festa bara för att min framtida man inte vill ha en tjej som legat runt och festat? Nej. Men alla dessa killar som kallar dig för ”inte flickvänsmatrial”, hur beter sig dom då, för senast jag låg med en sådan så var det ömsesidigt, är han enkel då också?

– Så det här är ett finger till alla fuckboys. Hänglås på k*ken borde ni ha, avslutar hon.

Skippa fuckbois?