1 av 4
Zia berättar att han använder Tinder.
2 av 4
Zia berättar att han använder Tinder. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
"Man kan välja vem man vill träffa vilket är nice"
3 av 4
"Man kan välja vem man vill träffa vilket är nice" - Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Han avslöjar även hur det var när han en gång blev intim med en tjej. "Maskineriet fungerade inte riktigt", skrattar Zia.
4 av 4
Han avslöjar även hur det var när han en gång blev intim med en tjej. "Maskineriet fungerade inte riktigt", skrattar Zia. - Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Oscar Zia om sin sexupplevelse med en tjej: "Jag skyllde på att jag var för full"

Melodifestivalen-aktuella Oscar Zia berättar om tiden innan han kom ut som homosexuell.


Oscar Zia kom för några veckor sedan ut som homosexuell. Oscar hyllades av både artister och fans och har sagt att han känner sig lättad över sitt beslut.

Förra veckan gästade han podcasten "Ihop med Josefin" där han avslöjade en rad hemligheter om sitt dejtingliv. Podden spelades in tillsammans med Josefin Crafoord och Quetzala Blanco.

Han berättade bland annat om att han är en flitig användare av Tinder.

– Ja jag ligger via Tinder. Det är hur nice som helst. Man kan välja själv vem man vill träffa, ålder, hur de ser ut och så vidare. Om folk känner igen mig? Ja det gör de. En gång träffade jag en snubbe som kom hem till mig, och han hade ingen koll på vem jag var "tydligen". Men dagen efter kom det ju så klart fram att jo det visste han ju.

Har du någonsin varit med en tjej?, frågar Josefin Crafoord

– Jag har aldrig legat med en tjej, men det var en stackars tjej som jag skulle hålla på med en kväll under tiden jag fortfarande trodde jag skulle flirta med tjejer. Vi hånglade hur mycket som helst och hamnade tillslut i någon slags skog. Jag började på något sätt utforska vad hon hade där nere men mitt egna maskineri fungerade inte.

– Hon försökte febrilt att få den att fungera. Jag fick tillslut säga att jag var för full och att det inte gick, avslutar Zia.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.