Söndag 20 Jun
Stockholm

Paow avslöjar sin extrema och sjukt ovanliga fobi – "Hoppas det inte blir värre"

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson berättar nu öppet om en väldigt ovanlig fobi hon tvingas leva med.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Bloggerskan och den före detta Paradise Hotel-vinnaren Paulina "Paow" Danielsson driver en av Sveriges mest besökta bloggar. Paulina driver en livsstilsblogg där hon tar upp mode, skvaller, fest, politik och förhållanden.

Paulina har för vana att avslöja personliga saker för sina följare och hon själv har sagt att hon alltid försöker att vara så ärlig som möjligt.

Avslöjar sin värsta fobi

Det var i veckan som Paulina valde att öppna upp sig om en sak som påverkar hennes vardag något oerhört – nämligen hennes pappersfobi. Bloggerskan inleder med att berätta om att hon under en längre tid haft en rädsla för papper som ligger på golv, olika typer av servetter och så vidare.

– Nu kommer vi till min konstiga fobi – papper. Speciellt billigt papper och en del typer av servetter. Papper som ligger på golvet inne på flygplan. jag ryser i hela kroppen, skriver hon och fortsätte

– Jag skulle kanske inte säga nu att jag har en manisk fobi som jag också haft förut. Nu så klarar jag av att hålla i papper. Iallafall om jag har blöta händer från början. Tror att jag känner som mest obehag när jag har torra händer såsom sprickor och så vidare.

Paow frågar nu sina följare om det är någon som känner igen sig eller lider av samma fobi.

Har du pappersfobi?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela