Onsdag 23 Jun
Stockholm

PH-paret avslöjar första mötet: Visste direkt att vi skulle ligga med varandra

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Adrian Montin och Jasmine Gustafsson avslöjar hur de träffades, första kyssen, vem som raggade upp vem samt andra smaskiga kärlekshemligheter.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Adrian Montin och Jasmine Gustafsson är i skrivande stund ett utav Sveriges mest aktuella kändispar. Båda har tidigare medverkat i tittarsuccén Paradise Hotel, då Adrian medverkade 2015 och Jasmine medverkade 2104. Båda två kom minst sagt att bli tittarfavoriter så det är ingen direkt skräll att de båda på nytt är aktuella i varsin ny dokusåpa.

Jasmine kommer vi att få se i "Ex On The Beach" och Adrian ser vi nu i TV3:s nya skandalsåpa "Cirkus Magaluf". Men det var dock under tiden då båda var singlar innan det för fyra månader sedan slog gnistor.

Hur träffades ni första gången?

– Det var på Mallis. Jag flög ju dit nästan direkt efter att jag medverkat i Paradise Hotel. Efter att jag jobbat några veckor kom Jasse dit.

Hur började ni prata?

– Jag tog henne åt sidan och ba, "Hej, det är jag som är"Adrian, så frågade jag henne om lite inom branschen, hur det är att komma tillbaka efter sin medverkan och så vidare.

Hur kom det sig att du frågade just Jasse?

– Folk hade snackat jävla bra om henne, sagt att hon var skön och så där.

Och... mer?

– Haha, nästa fråga nu

"Vi flirtade och gav varandra starka drinkar"

Adrian berättar att paret till en början kommunicerade genom att ge varandra blickar, men även genom ett annat, något speciellt kommunikationssätt.

– Jasse klagade konstant på mina drinkar och sa att de var för svaga. Så jag började ge henne 12:or, berättar Adrian och fortsätter:

– Vi flirtade, gav varandra blickar och starka drinkar. Tyvärr så var det en person som satte käppar i hjulet så vi gjorde inget utan festade bara tillsammans. Men redan där insåg vi lite att vi var samma skrot och korn.

Hur blev det när ni kom hem till Sverige?

– Det dog ut rätt mycket. Min säsong av Paradise Hotel började, Jasse hade sitt och så var det med det, säger Adran.

Första kyssen

När Adrian åkte ur Paradise Hotel blev han tvungen att åka och delta i den obligatoriska efter-showen "Studio Paradise". Han såg då det perfekta tillfället att höra av sig till en viss person.

– Jag ringde Jasse och sa att jag skulle komma till Stockholm. Så vi styrde ihop en förfest hemma hos Paulina "Paow" Danielsson där båda var med, så gick vi ut på kvällen.

Jasmine, hur var det att se Adrian igen?

– Helt ärligt. Jag kom in genom dörren, och när jag såg honom i ögonen visste jag direkt att "vi kommer att ligga i kväll".

"Adrian köpte en biljett till Göteborg åt mig"

Efter festnatten hos Paow började paret att messa med varandra, och en dag får Jasmine ett sms hon inte väntat sig.

– Han smsade och satt han beställt en biljett till Göteborg åt mig, och jag kände bara "va?". Men jag åkte och väl där träffade jag alla hans kompisar, berättar Jasmine.

– Jag ville att hon skulle träffa mina boys, och då hon är en kvinnlig version av mig så funkade det jättebra, de sa att hon var tvärskön.

Hur kom det ut till allmänheten?

– Adrian bjöd med mig på ett utav hans bargig, så jag hängde med. Dagen efter det la vi upp en bild där vi pussades och se gick telefonen varm.

Jasmine du hade precis kommit ur ett fyraårigt förhållande när du träffade Adrian?

– Ja. Vi båda sa att vi inte ville springa in i något. Men det gick inte, det jag känner för Adrian kände jag inte för min kille som jag var tillsammans med i fyra år...

Ok, om ni får säga vad ni tycker är bäst med varandra?

– Att vi är så jävla lika, vi är verkligen samma skrot och korn. Sen har hon hett temperament och tar ingen skit. Jasmine är även en sån som tar hand om andra och gör att man mår bra. En riktig wifey, berättar Adrian.

– Han är rolig, har stark karaktär, alltså jag älskar allt med honom. Kommer han in i ett rum så känner man av hans närvaro direkt, plus att han har pondus och det är det sexigaste jag vet, fyller Jasmine i.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela