PH-stjärnan: Därför äcklas jag av er feminister – så här är den perfekta kvinnan

Paradise Hotel-Mehdi har spelat in en video som skapar starka reaktioner. I videon pratar han om internationella kvinnodagen, feminism och hur han anser att den perfekta kvinnan är.


Det var inte för allt för länge sedan som den före detta Paradise Hotel-deltagaren Mehdi Fortas gick ut i en video på Facebook där han sa att han anser att "blattetjejer är mer ouppfostrade än svenska tjejer". Internet revs upp och det blev inte helt otippat ramaskri.

Men nu är Fortas ute och lever sjörövare på nätet igen.

Lägger ut ny video där han diskuterar feminism

Den här gången har profilen på nytt spelat in en video, som nu är inne på ett helt annat ämne – nämligen feminism.

I videon diskuterar Medhi (på ett väldigt extremt sätt) kvinnodagen, feminism samt hur en kvinna ska bete sig för att falla under kategorin "den perfekta kvinnan".

Vad ville du säga med videon?

– Jag ville berätta att jag anser att feminister utnyttjar vissa situationer för mycket, det känns som att de reser upp sig för egen agenda och inte för alla kvinnor. Hur ofta snackar de om alla förtryckt runt om i världen? De snackar om sina egna i lands-problem.

Snackar vi om alla feminister nu?

– Nej, det finns ju de som uppför sig normalt och beter sig feminint. De gillar jag.

Förstår du att folk blir upprörda?

– Absolut så förstår jag det. Men reaktionerna har varit blandade. Vissa vill att jag ska studera en genusbok och så vidare. Men jag hatar det teoretiska, det vi ser är det praktiska.

– Den personen jag älskar mest är min mamma och en av de personerna som har influerat mig mest är även en kvinna från Paradise Hotel – Paulina "Paow" Danielsson, där har vi en tjej med klass och integritet. En typisk brud vi män kan lära oss en hel del av.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Mehdi?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.