Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

PH-stjärnan: Därför äcklas jag av er feminister – så här är den perfekta kvinnan

Nöje | 09/03/2016 19:42

Paradise Hotel-Mehdi har spelat in en video som skapar starka reaktioner. I videon pratar han om internationella kvinnodagen, feminism och hur han anser att den perfekta kvinnan är.

Det var inte för allt för länge sedan som den före detta Paradise Hotel-deltagaren Mehdi Fortas gick ut i en video på Facebook där han sa att han anser att "blattetjejer är mer ouppfostrade än svenska tjejer". Internet revs upp och det blev inte helt otippat ramaskri.

Men nu är Fortas ute och lever sjörövare på nätet igen.

Lägger ut ny video där han diskuterar feminism

Den här gången har profilen på nytt spelat in en video, som nu är inne på ett helt annat ämne – nämligen feminism.

Bilden kan inte visas :(

I videon diskuterar Medhi (på ett väldigt extremt sätt) kvinnodagen, feminism samt hur en kvinna ska bete sig för att falla under kategorin "den perfekta kvinnan".

Vad ville du säga med videon?

– Jag ville berätta att jag anser att feminister utnyttjar vissa situationer för mycket, det känns som att de reser upp sig för egen agenda och inte för alla kvinnor. Hur ofta snackar de om alla förtryckt runt om i världen? De snackar om sina egna i lands-problem.

Snackar vi om alla feminister nu?

– Nej, det finns ju de som uppför sig normalt och beter sig feminint. De gillar jag.

Bilden kan inte visas :(

Förstår du att folk blir upprörda?

– Absolut så förstår jag det. Men reaktionerna har varit blandade. Vissa vill att jag ska studera en genusbok och så vidare. Men jag hatar det teoretiska, det vi ser är det praktiska.

Bilden kan inte visas :(

– Den personen jag älskar mest är min mamma och en av de personerna som har influerat mig mest är även en kvinna från Paradise Hotel – Paulina "Paow" Danielsson, där har vi en tjej med klass och integritet. En typisk brud vi män kan lära oss en hel del av.

Håller du med Mehdi?