Torsdag 26 Maj
Stockholm

Zara Larsson avslöjar förhållande-hemlighet: "Så lång tid tog det innan..."

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
Detta gör hon i hennes och Noel Flikes podcast "Den fantastiska resan".
5 av 6
Detta gör hon i hennes och Noel Flikes podcast "Den fantastiska resan". Foto:
Zara har tidigare gått ut med hyllningar till ex-pojkvännen. – Han har satt en väldigt hög standard, säger hon bland annat.
6 av 6
Zara har tidigare gått ut med hyllningar till ex-pojkvännen. – Han har satt en väldigt hög standard, säger hon bland annat. Foto:

Att inte ha sex på första dejten och att "försöka återfå sin oskuld" genom att vänta med sex är någonting som gör Zara Larsson väldigt upprörd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Zara Larsson slog i veckan ett stark slag för sex på första dejten. I podden "Den fantastiska resan" berättar Zara att hon absolut vill ha sex på första dejten, annars "blir det ingen jävla dejt".

– Jag är absolut pro sex på första dejten. Hundra procent. Sex på första dejten annars går jag inte på någon jävla dejt, säger hon i podden.

Fortsättningsvis pratar hon om att sex ska vara en stor del av förhållandet.

– Sex är typ 70 procent av ett förhållande tycker jag.

Avslöjar hemlighet om sitt tidigare förhållande

Zara delar även med sig av sina egna erfarenheter. Hon avslöjar nämligen en hemlighet hon inte nämt förut om henne och ex-pojkvännen Ludwig Kronstrand.

– Jag förstår inte vad folk menar med "att man lär känna varandra på riktigt", och får reda på vad man klarar av i sitt förhållande, bara genom att vänta med sex. Jag och Ludde hade bara känt varandra en vecka innan vi gjorde det, och vi var tillsammans jättelänge, berättar hon.

– Det är så konstigt resonemang att man ska vänta. Bara för att du ligger med en människa betyder ju inte att du inte kan lära känna den människan sen, säger Noel Flike.

– Om du vill ha sex så ha sex, avslutar han.

Word.

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela