Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Viktor Frisks kritiska ord om skandalsåpan: "Det är en kvinnosyn som får hela magen att vända sig"

- 22/04/2016, 11:00 -
1 av 2

2 av 2

Bloggaren och artisten Viktor Frisk riktar hård kritik mot skandalsåpan Ex On The Beach. – Killarna – vilka jävla svin, säger Frisk.

Tittarsuccén Ex On The Beach fortsätter minst sagt att charma publiken, i alla fall om man tittar på programmets tittarsiffror.

För andra veckan i rad haffar programmet både första- och andraplatsen på MMS topplista för de mest sedda programmen på svensk webb-TV. Och tittarsiffrorna fortsätter öka. Förra året var det samma visa då tittarsiffrorna toppade och programmet blev årets mest googlade.

Alla är inte lika imponerade

Men i vanlig anda är skandalsåpor en riktig vattendelare. Någon som inte är märkbart imponerad är bloggaren Viktor Frisk. I ett facebookinlägg skriver profilen nu ut sina tankar och känslor om programmet, och det är annat än positivt.

– Klarar inte av att hålla käften om det här. Ex on the Beach. Killarna vilka jävla svin. Hur i helvete kan man få bete sig så jävla dåligt på bästa sändningstid? Är detta vad vi vill lära kidsen, skriver Viktor och fortsätter:

– Vissa har en kvinnosyn som får hela magen att vändas upp och ner. Fyfan! Ödmjukhet, kärlek och respekt, det är så vi ska behandla tjejer. Detta är åt helvete fel, skriver Viktor.

Nyheter24 har sökt Viktor Frisk.

Läs inlägget i sin helhet här.