Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggerskan öppnar upp om ångesten – lägger in sig på behandling

- 04/05/2016, 10:10
1 av 3

2 av 3

Stella Pictures / Stella Pictures

3 av 3

Stella Pictures / Stella Pictures

I ett öppenhjärtigt inlägg berättar nu bloggerskan och TV-profilen Ellen Bergström om sin ångest och om behandlingen hon ska genomgå.

Bloggerskan Ellen Bergström har tidigare gjort starka uttalande angående kroppshets och små bröst. Ellen menar att sociala medier ger folk en skev bild av hur människor egentligen ser ut.

– Alla bilder som syns är inte verklighet. Jag väljer själv vad jag lägger upp. Och ju mer perfekta bilder jag lägger upp, desto fler likes får jag, berättade hon i Nyhetsmorgon.

Ellen själv är väldigt öppen med sina tankar och låter ofta sina följare veta hur hon mår. Det har hon även gjort denna gång då hon delar med sig av ett inlägg där hon nu berättar om sin ångest.

Bilden kan inte visas :(

"Imorgon kommer jag åka på en tre dagars behandling"

I inlägget berättar Ellen att hon under den senaste tiden kört i ett väldigt hårt tempo och inte hunnit vila. Hon nämner även att stressen och pressen nu blivit för mycket.

– I stället för att gå och prata med någon har jag använt egna metoder för att dämpa ångesten. Som i slutändan enbart gör mig sämre, skriver hon och fortsätter:

– I morgon kommer jag åka på en tre dagars behandling, känns sjukt läskigt att riva upp alla sår men jag är verkligen så redo att ta tag i mig själv nu. Dags att bli Ellen 2.0 igen.

Läs inlägget i sin helhet här:

View this post on Instagram

Jag har kört i ett hårt tempo under en lång tid. Och det har ju funkat, med vissa downs när allt bara blir för mycket. Så gråter jag ut, ställer mig upp, borstar av mig och kör vidare. Men de senaste månaderna har något hänt. Känner mig aldrig utvilad. Lättirriterad. Instängd. Tänker alltid att jag har tusen saker att göra men kan inte minnas vad utan att skriva listor. Skriva listor funkar knappt längre ens.. Jag gillar inte att gå ut bland folk. Jag orkar inte ens ta mig upp från soffan en ledig dag, om det inte är något jag verkligen måste göra. Jag minns inte vad jag gjort tidigare i veckan. Jag vet inte vilka mail jag svarat på eller vad jag ska göra om jag inte kollar i almanackan. Stressen och pressen har helt tagit över mig. Jag är min egen chef och rädslan för att min karriär ska ryckas från mig om jag inte är "online" sitter konstant i halsen. Istället för att gå och prata med någon har jag använt egna metoder för att dämpa ångesten. Som i slutändan enbart gör mig sämre. Jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag borde gå och prata med någon.. Men det har känts så invecklat. Imorgon kommer jag åka på en tre dagars behandling, känns sjukt läskigt att riva upp alla sår men jag är verkligen så redo att ta tag i mig själv nu. Dags att bli Ellen 2.0 igen! Vi lever bara en gång ❤️ Med andra ord: nu checkar jag ut ett tag från Instagram, Snapchat & Facebook. Mailen kommer Mike att sköta ❤️

A post shared by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on