Samir Badran kommenterar nu Nenad Radoicic beteende i ett uppmärsksammat videoklipp från årets säsong av Ex On The Beach.
1 av 2
Samir Badran kommenterar nu Nenad Radoicic beteende i ett uppmärsksammat videoklipp från årets säsong av Ex On The Beach.
Samir säger nu att han tycker det är "något av det äckligaste jag sett".
2 av 2
Samir säger nu att han tycker det är "något av det äckligaste jag sett". - Foto: TT

Samir Badran kommenterar Nenads beteende: "Det äckligaste jag sett"

Nu tar Samir Badran tydligt avstånd från Ex On The Beach-Nenads beteende.


Nenad Radoicic från skandalsåpan "Ex On The Beach" har uppmärksammats mycket den senaste veckan. Nyheter24 har rapporterat om att han polisanmälts för förtal då han skrivit att förre detta deltagaren Emelie Rydberg snortat kokain från en av Nenads vänners kön efter att hon kritiserat hans kvinnosyn.

Nu kommenterar Samir Badran för första gången Nenads beteende på sin blogg. Han skriver först att han "känner" Nenad lite grann men att han måste vara ärlig med vad han tycker om beteendet.

"Han får gärna bli sur på mig när jag skriver mina åsikter," skriver Tv-profilen, och fortsätter: "Hans beteende i denna video är något av det äckligaste jag någonsin sett" och "Han förnedrar, tvingar och beter sig som en riktigt vidrig människa."

Samir fortsätter med att skriva att han skäms och att folk som kopplar ihop honom med den här typen av beteende på grund av hans medverkan i Paradise Hotel borde kolla om hans säsong.

"Såhär skulle jag aldrig behandla någon person," avslutar han på sin blogg.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!