Bloggerskan avslöjar: Den här rumpbilden gav mig 2000 nya följare

- 26/05/2016, 10:57
1 av 6

2 av 6

3 av 6

4 av 6

5 av 6

6 av 6

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson berättar om den rådande rumphetsen och hur hon märker av den på sina sociala medier.

Alexandra "Kissie" Nilsson är en flitig Instagramanvändare och har över 240 000 följare som får hänga med i hennes vardag. På sin välbesökta blogg har Kissie nu diskuterat en bild hon la upp för ett tag sen, där fokusen var på hennes rumpa.

– Jag har tyckt rumphetsen har varit ganska jobbig då min kropp inte är byggd för att ha en stor, plutig rumpa. Har man en stor rumpa idag och har ett Instagramkonto är du som gjord för att bli en Instagramkändis haha, skriver bloggerskan.

Kissie berättar om en bild hon skämtsamt publicerade på Instagram med texten "Står och svankar för kung och fosterland". Men det som bilden genererade hade hon inte förväntat sig.

– Förstår verkligen inte hetsen, jag lade upp den översta bilden och skrev ”Står och svankar för kung och fosterland, hoppas på mycket lajks nu annars bröt jag nästan ryggen i onödan”. Och visst fick jag mer likes, samt 2 000 nya följare.

– Tycker det är så fjantigt, det är ju bara en rumpa. Alla rumpor ser ju mer eller mindre likadana ut, lite olika storlekar och former bara, avslutar bloggerskan.
Känner du av en rumphets?