1 av 2
2 av 2

Nu avslöjar Anna-Lisa allt om oväntade graviditeten: "Då bestämmer vi oss..."

Ex On The Beach-profilerna går i väntans tider, men är ännu inte säkra på huruvida de ska behålla barnet. Nu berättar Anna-Lisa om planerna.


Årets Ex On The Beach Sverige har minst sagt bjudit på sin beskärda del drama, bråk, sex och underhållning.

Två stycken som bidrog till både det ena och det andra var deltagarna Andrijano "Adinator" Mijanovic och Anna-Lisa Herascu. Deltagarna har sedan ett år tillbaka haft ett av och på-förhållande, och efter årets säsong av skandalprogrammet har de fortsatt att umgås. Och nu har de gått ut med att Anna-Lisa väntar barn.


Paret har sagt att det ställts mycket frågor från både media och vänner kring graviditeten, så nu har Anna-Lisa valt att lägga korten på bordet på sin blogg.

"Adde vill behålla det, men jag är fortfarande osäker"

I inlägget berättar Anna-Lisa att Adde är mycket positivt inställd och gärna skulle behålla barnet, men att hon själv fortfarande tvekar på grund av att hon inte känner att hon för tillfället kan ge barnet vad det behöver.

– Adde vill behålla det men sen tror jag inte riktigt han förstår vad ett barn betyder. Jag själv älskar mitt liv just nu och hade inte ens haft tanken på barn förrän om två – tre år. Det låter kanske egoistiskt i vissa öron men just nu vill jag fokusera på mig själv, mitt klädmärke, min framtid, säkerställa min framtid innan jag kan säkerställa någon annans.

– Absolut vill jag ha barn men när jag väl ska ha ett vill jag kunna erbjuda den allt, kunna ge den allt i livet och frågan är om jag kan göra det nu? Nästa vecka ska jag i alla fall till gynekologen och kolla hur allt står till men även ta reda på hur långt gången jag är. Därefter får vi se vad vi bestämmer för oss att göra, avslutar Anna-Lisa.

Nu har det ju inte alltid varit fint mellan Adde och Anna-Lisa, vi minns alla det här bråket:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!