Carmen Cortez var vår första kvinnliga förebild. Nu ska Alexa Vega bli mamma.
Carmen Cortez var vår första kvinnliga förebild. Nu ska Alexa Vega bli mamma. - Foto: Wikipedia/Instagram

Tjejen från Spy Kids ska få barn – och vi känner oss plötsligt väldigt gamla

Spy Kids kom ut för 15 år sedan. Ja du hörde rätt, 15 långa år. Och nu väntar Alexa Vega, som spelar Carmen Cortez, sitt första barn.


Var du också en av dem som satt som klistrad framför Spy Kids-filmerna och drömde om att vara lika cool som Carmen Cortez som kunde sparkade högt, flyga med sina häftiga spionprylar och klå upp vuxna skurkar helt själv.

Men faktum är att filmen, som vi då älskade, kom ut för 15 år sedan. Och Alexa Vega, som spelade Carmen som 12-åring, är nu 27 år gammal, har varit gift två gånger och väntar sitt första barn. Känner du dig gammal nu?

I dag är skådespelerskan, vars karriär tog fart efter just Spy Kids, gift med skådisen och sångaren Carlos Pena Jr och tillsammans gjorde de graviditeten offentlig via Instagram, skriver Metro UK.

Och sedan dess har parets Instagram fullkomligt exploderat med gravidbilder och videos. Kolla bara in den här som är tagen på en underbar båttur.

De tar viktiga besluten om barnvagnar...

Mer båtbilder, och vi känner oss inte alls avis.

Ja, det finns väl inte mycket kvar än att säga grattis till Alexa som kommer bli en supercool...

Bildkälla

Nyheter24 har tidigare skrivit om just Alexa och att hon vuxit upp... och blivit sjukt snygg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var Carmen Cortez din första kvinnliga förebild?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.