Onsdag 12 Maj
Stockholm

Jennifer Aniston ryter ifrån efter fansens hyllningar och grattishälsningar

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Jennifer Aniston kände tillslut att bägaren rann över.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är med ett öppet brev via Huffington Post som Hollywood-stjärnan Jennifer Aniston öster ut sin ilska. Aniston har nämligen mottagit en hel del obefogade grattishälsningar från fans som påstått att Aniston ska vara gravid. Detta på grund av medias bevakning av henne och maken Justin Theroux.

Stjärnan berättar att hon och Justin dagligen terroriseras av paparazzifotografer som gör allt i sin makt för att få närbilder på Anistons mage.

– När pressen försöker ta reda på om jag är gravid eller inte, för den miljonte gången, men vem räknar, markerar det att kvinnor är ofullständiga, misslyckade och olyckliga om de inte är gifta och har barn.

– Och för er information, jag är inte gravid. Jag är övergödd med kroppsförnedring och granskande av kroppar som ligger under den så kallade nöjesjournalistiken.

"Blir grattad av vänner och bekanta"

Stjärnan tillägger även i meddelandet att det händer att hon blir grattad av vänner och bekanta som sett bilder på hennes mage, trots att hon inte är gravid.

– Jag är less på att känna mig mindre värd på grund av att min kropp förändras med åren eller att jag åt en hamburgare till lunch, kanske blev jag även fotograferad i en konstig vinkel och att det då leder till gravidrykten. För att inte tala om hur konstigt det är att bli grattad på av vänner, jobbarkompisar och främlingar till en graviditet som inte finns, avslutar hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela