Onsdag 12 Maj
Stockholm

Parneviks osmakliga skämt efter blodiga Nice-attacken: Ska Zara Larsson skylla på alla män nu?

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Jesper Parnevik kände att det var läge att "skoja till det" efter den blodiga attacken i Nice där en lastbil körde in i en folkmassa och dödade upp till 80 personer.

Kommentera (139)
Kopiera länk
Dela

Det var under torsdagskvällen strax efter halv tio som en lastbil körde in i en stor folksamling i franska staden Nice. Det var under stadens nationalfirande som lastbilen dök upp på strandpromenaden och körde rakt in i folkmassan.

Minst 80 personer ska ha dödats och däribland både barn, vuxna och förare. Obekräftade uppgifter säger till brittiska medier att IS ska ha tagit på sig attacken, skriver Expressen.

Parnevik skämtar om händelsen

Nyheten om den katastrofala händelsen spreds som en löpeld och överallt på sociala uttrycker människor sin sorg över vad som hänt. Världen har på nytt skakats om.

Men golfproffset och TV-profilen Jesper Parnevik kände i stället för att skilja sig lite från mängden och i stället skämta om den tragiska händelsen. Och varför inte dra in Zara Larsson i det hela?

– Rykten säger att det var en man och en kvinna som körde bilen, men jag tippar på att Zara Larsson kommer att säga "Jag hatar alla män".


Fick svar av Zara – bad om ursäkt

Det dröjde inte lång tid innan Zara svarade på Jespers oklara Tweet.Någonting som snabbt fick honom att krypa till korset. På ett till början, ganska osmidigt sätt.


Skyller skämtet på sömntablett

Efter många om och men skrev Jesper tillslut ut en förklaring till sitt osmkliga Zara-skämt. Han erkänner då att skämtet var för mycket, och att det var en sömntablett som låg bakom det hela.


Osmakligt var ordet.

Men det var inte nog där. Parnevik twittrade också om de som utfört attentatet, och "hoppas att de inte får bidrag, boende och 'jag är under 16'-frikortet som i Sverige".

Tweeten har tagits bort, men Parnevik har inte kommenterat den.

Den före partiledaren för Vänsterpartiet Lars Ohly, som varit med i tv-programet Parneviks, var snabbt framme med ett svar till Parnevik.

Kommentera (139)
Kopiera länk
Dela