Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Våldsamma videon visar Johnny Depps vredesutbrott mot ex-frun Amber Head

- 13/08/2016, 19:39
Amber Head filmar Johnny Depp när han går runt och svär i köket efter att ha druckit vad som verkar vara en hel flaska vin.
1 av 2

Amber Head filmar Johnny Depp när han går runt och svär i köket efter att ha druckit vad som verkar vara en hel flaska vin.

TMZ/TT

Paret skilde sig i maj.
2 av 2

Paret skilde sig i maj.

TT

En ny video som Amber Head filmat visar hur en full Johnny Depp kastar ett vinglas och beter sig hotfullt.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den infekterade tvisten mellan Johhny Depp och ex-frun Amber Head. Head anmälde Depp för misshandel i samband med skilsmässan, och sedan dess har parets bråk pågått offentligt i tidningar.

Head har bland annat sagt att Depp försökt kväva henne och att han kastat en mobil i ansiktet på henne.

Det senaste tillskottet i bråket är en video som visar hur Depp går runt i parets kök och smäller i luckor, sparkar och slår på saker och slänger ett vinglas. Allt filmas av Head. Videon ska ha filmats flera månader före incidenten som ledde till parets skilsmässa, skriver TMZ.

I videon hörs Amber fråga om Johnny druckit en hel flaska vin och försöker lugna ner honom medan han slår och smäller i skåpsdörrar. Hon ber också om ursäkt för något, vad hon ber om ursäkt för framgår dock inte.

Depp verkar inte ta till sig av ursäkterna och ser ut som att han är helt utom kontroll. Depp hörs också säga: "Om du vill se på galen så ska jag ge dig galen" samtidigt som han häller upp ett glas med rödvin.

Efter att han kastat sitt vinglas så får han syn på att Amber filmar och försöker då ta mobilen ifrån henne innan klippet avbryts.

Källor nära Johnny Depp säger att videon är "väldigt redigerad" och berättar att det ska finnas bortklippta delar där Head fnissar och jagar på Depp att fortsätta. Källan säger också att filmen var helt uppriggad av Head från början.

Det är ännu oklart om filmen kommer gå att använda som bevis under rättegången eftersom den blivit redigerad, samt att Head inte fått Depps tillåtelse att filma honom, skriver TMZ.

Se videon i spelaren här under.


Nyheter24 har tidigare skrivit om att det ryktas att Amber Head har en ny fästman – som är 45 och miljardär.