Johnny Depp

Johnny Depp är en amerikansk skådespelare född den 9 juni 1963 i Kentucky, USA.  Han började att spela in filmer redan på 90-talet, bland annat "Sleppy Hollow", "Gilbert Grape" och filmen som blev hans stora genombrott, "Edward Scissorhands". Innan dess hade han medverkat i serien, 21 jump street där han snabbt blev en tonårsidol. 


Han spelar Jack Sparrow i Pirates Of Caribbean filmerna, den senaste filmen kom nu under sommaren 2017. Under karriären har han dragit in en massa pengar, över 7 miljarder dollar världen över. Det har även gett honom ett antal priser, bland annat en Golden Globe i kategorin bästa manliga huvudroll för filmen "Sweeney Todd". 


I och med att han är en offentlig person har hans privatliv blivit vida känt. Han har haft förhållanden med skådespelerskan Winona Ryder, modellen Kate Moss och varit gift med fransyskan Vanessa Paradis, som han har två barn med. Det senaste förhållandet med skådespelerskan Amber Heard ledde till giftermål men tog slut efter att Depp misshandlat henne. Paret skilde sig i början av 2017. 

9 Aug, 10:02
Gal Gadot spelar hemlig agent i en actionfilm om AI och Matthew Broderick är storskurken som driver miljoner amerikaner till missbruk. Här är veckans filmer och serier.
1 Aug, 05:12
Skådespelarna Johnny Depps och Amber Heards mycket omtalade förtalsrättegång är ämnet för en kommande Netflix-dokumentär.
20 Jul, 19:10
Skådespelaren Johnny Depp har samlat de senaste årens mörka känslor i ett självporträtt som han nu ska sälja till högstbjudande, rapporterar AP.
14 Jun, 15:04
Den svenska tv-personligheten Ulrika Jonsson riktar drypande kritik mot Johnny Depp som hyllades under filmfestivalen i Cannes.
31 Maj, 06:00
Efter att de två första avsnitten av ”The Idol” hade visats i Cannes skrevs det om ”chock” och ”explicita sexscener”. Huvudrollsinnehavaren Lily-Rose Depp var väl förberedd på den sortens reaktioner.
19 Maj, 14:40
Johnny Depp och Leonardo DiCaprio I all ära – men superstjärnan på årets festival är Harrison Ford, 80.
19 Maj, 11:44
Bilderna på Johnny Depp och hans tänder chockar världen. Nu tror fansen att hans tänder befinner sig i ett stadie av förruttnelse.
18 Maj, 16:34
Ruben Östlund vill inte ta ställning i bråket om Johnny Depp på filmfestivalen i Cannes.Det är inte en fråga som Cannesfestivalen ska avgöra, säger han.
13 Maj, 08:48
Hollywoodveteranen Al Pacino ska spela en av rollerna i den Johnny Depp-regisserade filmen "Modi", som bygger på en pjäs om den italienske konstnären Amedeo Modigliani.
13 Apr, 14:12
Stora namn som Ken Loach, Aki Kaurismäki, Wim Wenders och Wes Anderson tävlar om Guldpalmen på filmfestivalen i Cannes i år. Det gör även sex kvinnliga regissörer, däribland Jessica Hausner.Dessutom gör Alicia Vikander huvudrollen i tävlingsfilmen "Firebrand".
5 Apr, 23:20
Det historiska dramat "Jeanne du Barry", med den amerikanske skådespelaren Johnny Depp i rollen som kung Ludvig XV, kommer att öppna filmfestivalen i Cannes i år, meddelar festivalen på sin hemsida.
4 Feb, 11:28
Den legendariske gitarristen Jeff Beck begravdes på fredagen i sin hemstad Wallington utanför London.
11 Jan, 23:25
Den legendariske gitarristen Jeff Beck har avlidit 78 år gammal. Han räknas till en av gitarrgudarna som slog igenom på 60-talet i sällskap med Eric Clapton, Jimmy Page och Jimi Hendrix.
8 Jan, 06:06
År 2022 utnämndes till "year of the nepo baby", kändisbarnens år.Samtidigt slog skådespelare som Lily-Rose Depp och Jamie Lee Curtis tillbaka – det är inte så lätt att glida på sina föräldrars bananskal.Problemet med "nepo babies" är att ingen vill kännas vid att man är det, säger Jonatan Unge.
19 Dec 2022, 17:56
Amber Heard har gjort upp med exmaken Johnny Depp och därmed blir det ingen ny rättegång mellan det forna skådespelarparet.
14 Dec 2022, 11:28
Covid släpper greppet om nöjesvärlden och i Sverige blir epa-dunk den nya populära musikgenren.Will Smith örfilar Chris Rock på Oscarsgalan, Abba blir digitala, Ruben Östlund får Guldpalmen igen och Ingvar Oldsberg och Sven Melander går ur tiden.Minst du nöjesåret 2022, januari–juni?
26 Okt 2022, 05:28
Tiktok växer som nyhetsförmedlare, visar en ny undersökning. Övriga sociala medier-jättar dalar när det kommer till att fånga användarnas uppmärksamhet med nyheter.
16 Aug 2022, 14:36
Efter att ha vunnit i rätten mot ex-frun Amber Heard ska Johnny Depp nu regissera en film om den italienske konstnären Amedeo Modigliani. Han blir också filmens producent.
22 Jul 2022, 22:19
På torsdagen överklagade Amber Heard förtalsdomen mot exmaken Johnny Depp. Nu kontrar även Johnny och lämnar in en överklagan.
13 Jun 2022, 15:42
Amber Heard bryter tystanden efter domen och menar att hon förstår varför juryn valt ex-maken Johnny Depps sida: "Jag förstår dem. Han är älskad".
1 2 3 4 5